Nerdversterking voor je team

Een onverwacht capaciteitsprobleem in je development team, een deadline die je dreigt mis te lopen, een project dat je eigenlijk niet wilt laten schieten. Bel, app of mail ons meteen, want wij kunnen binnen 1 dag de beste developers bij elkaar zoeken om jouw brandjes te blussen.

nerds 4 nerds

/ Voor ieder probleem een team op maat

Natuurlijk fiksen we die problemen voor je. Op afstand of bij jullie op locatie, het maakt ons niet uit. Waar het om gaat is dat we het juiste team zo snel mogelijk afstemmen op de kern van het probleem. Niet urenlang brainstormen over wat er is mis is gegaan of beter kan dus, maar direct openstaande taken ordenen, wie doet wat en wanneer. Zo werkt nerdversterking voor nerds het allerbeste. Wat dat oplevert? Als het goed is 3 hééél grote voordelen.

Aanzienlijk minder omzetverlies

'Nee' verkopen is het slechtste wat je kunt doen en ook zonde. Eerst ons even bellen! Dan kijken we samen hoe we dit project voor een deel of volledig kunnen opvangen. Zo verlies je geen omzet en heb je (als het goed is) weer een klant voor het leven.

Nerdversterking betaalt zich uit

Nerdversterking ga je vaker nodig hebben. Zeker als je groeit. Soms wat meer, soms wat minder. Het idee dat je altijd versterking in kunt schakelen, bespaart je ontzettend veel tijd. Tijd die je normaal kwijt zou zijn aan detachering, contracten, kennismakingen en briefings.

Nooit meer capaciteitsproblemen

Als we vaker versterking voor je regelen, dan schept dat natuurlijk ook een vriendschappelijke band. We weten bovendien precies hoe jouw nerds denken en wat ze nodig hebben. Dus hoe langer je met ons werkt, hoe efficiënter jouw software-ontwikkeling.

friends with benefits

/ Klanten zijn dol op onze developers

We horen van klanten steeds vaker dat we niet veel verschillen van een op portvaten gerijpte 40 jaar oude whisky; het wordt er ieder jaar beter op. We laten ze dat ook graag vertellen. Daar zijn ook vrienden voor, toch?

laten we vrienden blijven

/ Zo profiteer je nog meer van ons

Tja, een heleboel stress en gedoe minder natuurlijk. Maar als een echte vriend willen we ook samen met jou gaan kijken hoe we onze nerdversterking nog meer laten aanpassen aan jouw wensen, manier van werken, klanten of teams. Op de korte en lange termijn levert je dat nog meer op.

Een vast (flexibel) team

Dat kan. We gaan dan samen kijken hoe we dat zo goed mogelijk voor je kunnen automatiseren.

Opleiding en aansturing

Jonge talenten kunnen we nog beter maken. Goed voor jou, goed voor onze samenwerking.

Nog verder vooruitkijken?

Een vooruitziende blik hebben we niet, maar we kunnen uit ervaring zien waar het in de toekomst misgaat. Even contact?

/ Je eigen developer samenstellen? Honderden bedrijven gingen je al voor

Er staan honderden kakelverse developers klaar om met jouw idee, concept, project of probleem aan de slag te gaan!

Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray