Next level upgrades

Upgrades schieten er vaak bij in en zijn lastig te plannen. Zeker als de druk hoog is. Het risico? Onnodige omzet lekt weg en concurrentie die je links en rechts inhaalt. Zonde, vriend! Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Wij doen de software upgrades voor je. Leven als een god na onze upgrades? Dan vooral even door blijven scrollen.

times are changing

/ Word geen slachtoffer van verandering

Wat je doet doe je goed en klanten blijven komen. Herkennen we helemaal ;) Waar je voor moet waken is dat de waan van de dag de overhand krijgt en dat veranderingen of ontwikkelingen de baas over jou worden. Geloof ons, we zien het gebeuren bij veel bedrijven. Met ons als vriend heb je een extra zintuig. Eentje waarmee jij wendbaar, innovatief en concurrerend blijft. Er zijn drie risicozones waar je uit moet blijven. We leggen ze je hieronder kort uit. Herken je een van deze risico's bij jou op de vloer? Time to become friends (and upgrade)!

Risico 1: je ziet zelf al de zwakke plekken

Dan zien hackers er nog meer. Verouderde software is voor inbrekers hetzelfde als de sleutel onder de container of bloempot neerleggen. Je denkt dat niemand het weet...

Risico 2: de software klopt niet meer

Als je niets doet gaat software tegen je werken. Een hoger aantal klachten, meer bounces, klanten die vertrekken. Ze kunnen een oorzaak zijn voor het feit dat jij niet de boel op orde houdt.

Risico 3: jouw team vraagt vaker om verandering

Natuurlijk, je kunt niet ieder verzoek van een klant of wie dan ook gaan oppakken. Anders wordt het wanneer het intern ook rommelt. Dat is echt een signaal dat je misschien al wel te laat bent.

continuous upgrading

/ Zo levert upgraden meer loyale klanten, groei en omzet op

Upgrades gaan bij ons verder dan het aanvragen van een nieuwe licentie of het afstoffen van rommelcode. Wij vragen ons vooral af: hoe kunnen we de software continu slimmer, slagvaardiger en schoner maken voor de eindgebruiker? Heel simpel: door het de eindgebruiker zelf te vragen. Zeker vriend, daar hebben wij al de software voor klaarliggen. Nu alleen nog even bellen;)

Weet wat leeft bij de klant

We halen bij de klant zoveel mogelijk informatie op. Wat willen ze anders zien? Hoe kunnen we interfaces nog makkelijker voor ze maken?

Nieuwe verdienmodellen

Verdienmodellen zijn niet zo spannend. Hoe je ze verpakt in software, dat is waar het om gaat en bepalend is voor succes.

Maak groei voorspelbaar

Iedere upgrade die we doen moet leiden tot meer. Dat laten we je zien met ons eigen monitoringsysteem. We laten je graag een demo zien!

Meer tijd voor iets anders

Veel van wat je doet kun je automatiseren. Dat scheelt tijd en flink wat FTE's. Voorwaarde is wel dat de basis van de software klopt als een bus.

becoming a leader

/ Zo krijgen we jou bovenaan de voedselketen (of de apenrots)

Met het draaien van upgrades stop je natuurlijk nooit. Loyalere klanten, een hogere marktwaarde van het bedrijf, een flinke stijging op de aandelenkoers. We hebben het allemaal zien gebeuren bij onze klanten. Er zijn nog meer stappen die je kunt zetten...

Gamification

Het moet ook bij je bedrijf passen en kansen bieden. Samen met jou gaan we de mogelijkheden ontdekken.

Artificial Intelligence

Samen met Blockchain opent het ongekende kansen. Veel zit nog in de experimentele fase. Wij helpen je die stap maken.

Augmented Reality

AR heeft al aardig wat voet aan de grond gekregen. Of jullie er wat mee moeten? Gaan we het samen even over hebben :).

/ Je eigen nerd samenstellen? Meer dan 400 bedrijven gingen je al voor

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray