De No.1 AI-matchmaker voor developers, recruiters en managers

Stop met jagen op Linkedin of Indeed naar de beste developers. Stop met zoeken naar de beste dev-job. Met onze eigen AI-matchingtool krijg je van ons het beste van twee werelden. Een vijver vol supernerds en de mooiste A-projecten op 1 plek. Happy development for all!

Onze missie. De fijnste biotoop voor nerds maken.

Geen saaie opdrachten, autoritaire baas, aanwezigheidsplicht, shitty pauzes en een slecht salaris. Maar een biotoop dat beter betaalt, meer uitdaging biedt en ultieme vrijheid geeft. Vanuit je zolderkamer, op locatie, hybride of op afstand. Zonder administratief gedoe, want dat doen wij voor je. Collega’s? Je komt elkaar steeds vaker tegen. Bij events, op ons kantoor, projecten en misschien wel in het vliegtuig.

En die missie maakt jou als recruiter of ondernemer sterker.

Waarschijnlijk weet je niet eens meer waar te zoeken om je ambitie handen en voeten te geven, laat staan je dev-capaciteit te borgen. Outsourcen? Opleiden? Scouten? Niet doen. Veel te duur én niet efficiënt.

Als recruiter ben je al wanhopiger dan ooit om de juiste developer te vinden voor opdrachtgevers. Rondstruinen op Linkedin, persoonlijke berichtjes sturen… Het werkt niet voor je. Niet genoeg in ieder geval.

Onze developers willen nooit weg bij ons. Daar zijn we te flexibel en relaxed voor. Je hebt daardoor altijd development capaciteit! Vast, hybride, freelance, gedetacheerd of op urenbasis: jij bepaalt en kiest. En met die wederzijdse win-win hebben we dik succes. Al best een tijdje.

Nee, we zijn dus geen recruitmentbureau of detacheerder. We zijn matchmakers!

Cultuurtje? Hebben we. Wij staan voor:

Flexibiliteit

We snappen dat je de ene dag een extra blikje redbull nodig hebt en de andere dag 12 uur lang kan programmeren. Dus ja, ook wij snappen wel eens dat je toch liever om 9 uur nog in je bed ligt of dat je werkdag nog niet stopt om 5 omdat je er dan nog lekker in zit. Of dat je die net ontdekte bug toch echt graag wil oplossen.

Inspraak

Vind je ergens wat van? Zeg het dan. Daar worden wij ook beter van. Heb je een fout gemaakt of loop je vast bij een klant? Kijk, dat is nou het voordeel van ons. Wij staan voor je klaar. Chill out vriend:)

Positiviteit

Soms werk je in teams op één project. Een positieve houding is daarin heel bepalend voor de resultaten. Daarom zorgen we er altijd voor dat de teamspirit onderling relaxed is. Natuurlijk, we zeggen het tegen elkaar als er iets niet goed gaat. Maar we blijven professioneel en leren van elkaar.

Sfeer

Bij ons krijg je er wel echt een sfeer bij alsof je in dienst bent. Er is veel contact met het hele team, je kan op kantoor werken bij ons een goed gesprek hebben bij de koffiemachine (of koelkast voor een club mate). De vrijdagmiddagborrels zijn legendarisch.

Jonathan

Oprichter en CVO (Chief Visionary Operator). Python-god. Saladekoning. Thailand-addict.

Ivan
CTO. Cloud held. Man van de toekomst. Kwantum-lover. Believer.

Ilse

Director People & Culture. Nerdcoach. Stelt de belangrijkste vragen.

Glen (MatsuMatsu)

Creative Director. Gamification expert. Sick designer. Berggeit.

Sander

Creative Director. Woordentovenaar. Conceptenman. Prins Harry.

Glen
Wil je contact? Start live website chat door op het poppetje te drukken. Of kies voor andere opties.
Bel mij terug
Start WhatsApp
Start live website chat
Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander