Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Hadoop developer

Heading

De beste Hadoop developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Hadoop developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Hadoop ontwikkelaar.

Schaalbaarheid

Hadoop is ontworpen om te schalen naar grote hoeveelheden gegevens en kan worden gebruikt op clusters met duizenden nodes.

Snelheid

Hadoop is ontworpen om gegevens snel te verwerken door de taak op te splitsen in kleine taken en deze parallel uit te voeren op meerdere nodes.

Flexibiliteit

Hadoop kan worden gebruikt voor verschillende soorten gegevensverwerking, waaronder batchverwerking, streamverwerking en machine learning.

Betrouwbaarheid

Hadoop is ontworpen om betrouwbaar te zijn, zelfs in geval van hardware- of softwarefouten. Het kan gegevens repliceren over verschillende nodes om de gegevensbeschikbaarheid te verbeteren.

Gebruiksvriendelijkheid

Hadoop heeft een gebruiksvriendelijke API en een uitgebreide documentatie, waardoor het gemakkelijk is om te leren en te gebruiken.

Integratie

Hadoop kan worden geïntegreerd met andere big data-tools en -systemen, waaronder Spark, Cassandra en Kafka.

Community

Hadoop heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe functies en het oplossen van problemen.

Open-source

Het is een open-source tool, wat betekent dat het gratis is om te gebruiken en aan te passen. Dit maakt het ook gemakkelijker om bij te dragen aan de ontwikkeling van de tool.

Lagere kosten

Hadoop is ontworpen om te draaien op goedkope hardware, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor big data-toepassingen.

Onze developer(s) die

Hadoop

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Hadoop
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden