Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

RDS developer

Heading

De beste RDS developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een RDS developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een RDS ontwikkelaar.

Eenvoudige configuratie

RDS maakt het gemakkelijk om relationele databases te configureren en te beheren, met ondersteuning voor verschillende database-engines, zoals MySQL, PostgreSQL, Oracle en SQL Server.

Schaalbaarheid

RDS maakt het mogelijk om de database te schalen op basis van de behoeften van de applicatie, met automatische schaling, failover en herstel.

Beveiliging

RDS biedt verschillende beveiligingsfuncties, zoals versleuteling van gegevens in transit en in rust, netwerkisolatie en automatische software-patches.

Betrouwbaarheid

RDS biedt hoge beschikbaarheid, automatische failover en herstel na storingen, waardoor applicaties stabiel en betrouwbaar blijven.

Prestaties

RDS biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van geoptimaliseerde en speciaal geconfigureerde hardware, evenals de mogelijkheid om geavanceerde databasefuncties in te schakelen, zoals caching en indexering.

Automatisering

RDS automatiseert veel van de taken die betrokken zijn bij het beheer van relationele databases, zoals software-patches, database-back-ups en herstel.

Integratie

RDS integreert naadloos met andere AWS-services, zoals EC2, Lambda en Elastic Beanstalk, waardoor het eenvoudig is om schaalbare en betrouwbare applicaties te bouwen en te beheren.

Gebruiksvriendelijkheid

RDS heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om databases te maken, te beheren en te monitoren.

Kostenbesparing

RDS maakt het mogelijk om kosten te besparen door alleen te betalen voor de resources die daadwerkelijk worden gebruikt, waardoor de totale eigendomskosten van de database lager zijn dan bij traditionele on-premises implementaties.

Onze developer(s) die

RDS

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
RDS
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden