Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Rust developer

Heading

De beste Rust developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Rust developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Rust ontwikkelaar.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Rust is ontworpen met veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten. De taal voorkomt automatisch veelvoorkomende programmeerfouten zoals bufferoverloop, null pointer dereference en data race. Dit leidt tot minder bugs en minder crashes in productieomgevingen.

Snelheid en prestaties

Rust biedt native codeprestaties, wat betekent dat het veel sneller is dan veel andere programmeertalen. Het biedt ook geheugenbeheer zonder overhead, wat resulteert in snellere en efficiëntere code.

Concurrency

Rust heeft ingebouwde ondersteuning voor concurrentie. Het heeft een systeem voor het delen van gegevens dat race-omstandigheden voorkomt en deadlock elimineert. Dit maakt het gemakkelijker om parallelle code te schrijven die goed presteert.

Eenvoudig te leren

Rust heeft een relatief eenvoudige syntax en een sterke focus op duidelijkheid en leesbaarheid. Dit maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om de taal snel te leren en ermee aan de slag te gaan.

Actieve community

Rust heeft een groeiende en actieve gemeenschap van ontwikkelaars die constant werken aan het verbeteren van de taal. Dit betekent dat ontwikkelaars toegang hebben tot een breed scala aan hulpmiddelen, bibliotheken en frameworks die kunnen worden gebruikt om hun projecten te bouwen.

Cross-platform ondersteuning

Rust ondersteunt verschillende besturingssystemen en architectuur. Dit betekent dat ontwikkelaars één codebase kunnen maken die kan worden uitgevoerd op verschillende platforms.

Een Rust developer heeft als voordeel dat hij/zij werkt met een programmeertaal die veiligheid en betrouwbaarheid biedt, native codeprestaties biedt, ingebouwde ondersteuning biedt voor concurrentie, eenvoudig te leren is, een actieve community heeft en cross-platform ondersteuning biedt. Deze voordelen maken Rust een populaire keuze voor ontwikkelaars die werken aan snelle, betrouwbare en veilige systemen en applicaties.

Onze developer(s) die

Rust

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Embedded Software Engineer (C++ / Rust)
Medior
-
-
8 - 32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C
C++
Rust
Python
GIT

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden