Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Serverless developer

Heading

De beste Serverless developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Serverless developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Serverless ontwikkelaar.

Geen infrastructuurbeheer

Een van de grootste voordelen van Serverless ontwikkeling is dat er geen behoefte is aan het beheren van infrastructuur. Dit betekent dat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het schrijven van code en zich geen zorgen hoeven te maken over het beheren van servers, netwerken of beveiliging.

Automatische schaling

Met Serverless architecturen worden de resources automatisch geschaald op basis van de vraag. Dit betekent dat de applicatie automatisch wordt geschaald wanneer er meer verkeer is en dat de ontwikkelaar zich geen zorgen hoeft te maken over het configureren en beheren van de schaalbaarheid.

Kostenbesparing

Doordat je alleen betaalt voor de resources die je daadwerkelijk gebruikt, kan Serverless ontwikkeling kosteneffectiever zijn dan traditionele infrastructuur-gebaseerde ontwikkeling.

Snellere ontwikkeling en implementatie

Serverless architecturen vereenvoudigen de ontwikkeling en implementatie, doordat er minder complexiteit is bij de infrastructuur, waardoor de ontwikkelaar zich kan richten op het schrijven van code.

Meer focus op de applicatie-ontwikkeling

Doordat de ontwikkelaar zich geen zorgen hoeft te maken over de infrastructuur, kan deze zich volledig richten op de ontwikkeling van de applicatie, wat kan leiden tot een betere kwaliteit van de code en de applicatie als geheel.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Serverless architecturen bieden de mogelijkheid om te schalen zonder het beheren van de onderliggende infrastructuur. Dit geeft ontwikkelaars meer flexibiliteit en kan de applicatie robuuster maken.

Gebruik van bestaande services

Serverless architecturen maken gebruik van bestaande services, zoals databases, CDN's en API's, waardoor ontwikkelaars zich geen zorgen hoeven te maken over het ontwikkelen van deze functies.

Het werk van een Serverless ontwikkelaar biedt verschillende voordelen, waaronder het focussen op alleen het schrijven van codes, het automatisch configureren, het kan kosten besparen, flexibiliteit, kan gebruik gemaakt worden van bestaande services.

Onze developer(s) die

Serverless

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Serverless
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden