Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Sherlock developer

Heading

De beste Sherlock developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Sherlock developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Sherlock ontwikkelaar.

Kennis van OSINT

Het werken aan Sherlock vereist kennis van OSINT en de verschillende methoden en technieken die worden gebruikt om informatie te verzamelen uit openbare bronnen.

Programmeervaardigheden

Het werken aan Sherlock vereist programmeervaardigheden, met name in Python.

Bijdragen aan een open-source project

Sherlock is een open-source project, wat betekent dat ontwikkelaars kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van de tool en kunnen samenwerken met andere ontwikkelaars.

Carrièremogelijkheden

Werken als Sherlock-ontwikkelaar biedt carrièremogelijkheden in de OSINT-sector en in organisaties die werken met OSINT en online reputatiemanagement.

Mogelijkheid om informatie op te halen en analyseren

Werken aan Sherlock biedt de mogelijkheid om informatie te verzamelen over de aanwezigheid van een bepaalde gebruikersnaam op verschillende online platforms, wat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder online reputatiemanagement en onderzoek.

Het werk van een Sherlock-ontwikkelaar vereist kennis van OSINT, programmeervaardigheden en biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan een open-source project, carrièremogelijkheden in de OSINT-sector en de mogelijkheid om informatie over de aanwezigheid van een bepaalde gebruikersnaam op verschillende online platforms op te halen en te analyseren voor verschillende doeleinden.

Onze developer(s) die

Sherlock

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Sherlock
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden