Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Spark developer

Heading

De beste Spark developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Spark developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Spark ontwikkelaar.

Snelheid

Spark is ontworpen om sneller te werken dan traditionele Hadoop-batchverwerking. Het kan grote hoeveelheden gegevens in realtime verwerken en analyseren, waardoor het geschikt is voor big data-toepassingen.

Schaalbaarheid

Het is ontworpen om te schalen naar grote hoeveelheden gegevens en kan worden gebruikt op clusters met duizenden nodes.

Flexibiliteit

Spark kan worden gebruikt voor verschillende soorten gegevensverwerking, waaronder batchverwerking, streamverwerking en machine learning. Het kan ook worden gebruikt met verschillende programmeertalen, waaronder Java, Scala, Python en R.

Real-time verwerking

Spark ondersteunt real-time streamverwerking en kan gegevens in realtime analyseren terwijl ze binnenkomen, waardoor snelle besluitvorming mogelijk wordt.

Gebruiksvriendelijkheid

Het heeft een gebruiksvriendelijke API en een uitgebreide documentatie, waardoor het gemakkelijk is om te leren en te gebruiken.

Machine learning

Spark heeft ingebouwde machine learning-functionaliteit, waardoor het gemakkelijk is om machine learning-modellen te bouwen en te trainen op grote hoeveelheden gegevens.

Integratie

Spark kan worden geïntegreerd met andere big data-tools en -systemen, waaronder Hadoop, Cassandra en Kafka.

Community

Spark heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe functies en het oplossen van problemen.

Open-source

Spark is een open-source tool, wat betekent dat het gratis is om te gebruiken en aan te passen. Dit maakt het ook gemakkelijker om bij te dragen aan de ontwikkeling van de tool.

Onze developer(s) die

Spark

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Spark
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden