Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

VB developer

Heading

De beste VB developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een VB developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een VB ontwikkelaar.

Snelle ontwikkeling

VB biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om desktopapplicaties te ontwikkelen, waardoor ontwikkelaars snel resultaten kunnen behalen.

Objectgeoriënteerde programmeertaal

VB is een objectgeoriënteerde programmeertaal, wat betekent dat ontwikkelaars complexe systemen kunnen bouwen door het gebruik van objecten en klassen.

Grote community

er is een grote community van VB-ontwikkelaars, waardoor het gemakkelijk is om hulp te krijgen en kennis te delen.

Integratie met .NET Framework

VB kan worden gebruikt in combinatie met het .NET Framework, waardoor ontwikkelaars toegang hebben tot een breed scala aan tools en bibliotheken om hun applicaties te bouwen.

Grafische gebruikersinterface

VB heeft een geïntegreerde ondersteuning voor de bouw van grafische gebruikersinterfaces (GUI's), waardoor ontwikkelaars eenvoudig knoppen, menu's en andere interface-elementen kunnen maken.

Goede documentatie

er is uitgebreide documentatie beschikbaar voor VB, waardoor ontwikkelaars snel en gemakkelijk kunnen leren hoe ze VB moeten gebruiken.

Breed toepassingsgebied

VB kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder desktopapplicaties, webapplicaties en zelfs mobiele apps.

Over het algemeen biedt een VB developer dus verschillende voordelen, snelle ontwikkeling, objectgeorienteerde programmataal, grote community, intergratie met .NET Framwork, grafische interface, goede documentatie en een breed toepassingsgebied. Dit kan leiden tot betere software en een efficiënter ontwikkelingsproces.

Onze developer(s) die

VB

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
VB
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden