Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

WireShark developer

Heading

De beste WireShark developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een WireShark developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een WireShark ontwikkelaar.

Kennis van netwerkprotocollen

Het werken aan Wireshark vereist een grondige kennis van netwerkprotocollen en hoe ze werken, zoals TCP/IP, DNS, HTTP en SSL/TLS.

Expertise in netwerkanalyse

Wireshark wordt vaak gebruikt voor het oplossen van netwerkproblemen en het uitvoeren van netwerkanalyse, en het werken aan deze tool vereist een goede kennis van netwerkanalysetechnieken.

Programmeervaardigheden

Werken aan Wireshark vereist programmeervaardigheden, met name in C en Python.

Mogelijkheid om bij te dragen aan een populaire open-source tool

Wireshark is een populaire open-source tool die actief wordt ontwikkeld en verbeterd. Het werken als een Wireshark-ontwikkelaar biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze belangrijke tool en om nieuwe functies en verbeteringen te implementeren.

Carrièremogelijkheden

Werken als een Wireshark-ontwikkelaar biedt carrièremogelijkheden in de netwerk- en beveiligingssector en in organisaties die werken met netwerkanalyse en netwerkbeheer.

Het werk van een Wireshark-ontwikkelaar vereist kennis van netwerkprotocollen, expertise in netwerkanalyse, programmeervaardigheden en biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een belangrijke open-source tool en carrièremogelijkheden in de netwerk- en beveiligingssector.

Onze developer(s) die

WireShark

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
WireShark
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden