top nerds

De allerbeste nerds voor de meest concurrerende prijs in 3 overheerlijke fruitsmaken

Er staan 1000 programmeertalen en 100+ kakelverse supernerds klaar om met jouw softwareprobleem aan de slag te gaan! Je kiest uit 3 nerdpakketten - nadat je een nerd of team hebt samengesteld - voor een bepaalde periode. Kom je er niet uit? Helpen we je bij! Bel of whatsapp even, Roxy zit nu voor je klaar.

/ Banaan
€49 tot 115
per uur

Zoek je een specialist. Thé man for the job? Schakel een supernerd in. Direct inzetbaar, remote, op locatie of hybride.

Van Nederlandse bodem of daarbuiten
Niet goed geld terug
Nerd-ambachtsman
Niveau:
Medior
Senior
Elite
Capaciteit: 
8-40 uur per week
“Handig als je een gespecialiseerde expert nodig hebt.”
/ Mandarijn
€39 tot 87
per uur

Voelt als 1 supernerd, maar dan met ongeveer 3 hulpnerds die op hun zolderkamertje meekijken.

Handig als je snel meer capaciteit nodig hebt.
Schaap met duizend poten
Scherper tarief / meer code per uur
Niveaus:
Medior
Senior
Elite
Mixed
Capaciteit: 
40 - 120 uur per week
“Handig als je snel meters wil maken.”
/ Aardbei
€7.9k tot 15k
per sprint

Big project coming up? Wij stellen jouw team van legends samen. Of maak zelf een team met onze nerdcalculator!

Megaveel kennis in huis
Niet goed geld terug
Flexibele teams
Soorten:
Studenten team
Senior team
Offshore team
Capaciteit: 
1-10 sprints per maand
“Voor het grote (projectmatige) werk.”
Meten is weten

/ Vraag ons alles

Met Nerds as a Service draait het om de service. Hieronder geven we je alvast antwoord op je vragen. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan een WhatsApp-berichtje via de knop rechts onderin. Wie weet staat hij volgende week in de lijst ;-)

Wat betekent Medior?

Een medior developer is een ervaren programmeur die minimaal tussen de 3 jaar en 5 aantoonbare werkervaring heeft met een specifieke programmeertaal. Hierdoor is de programmeur erg zelfstandig en weet hij de ins and outs van de programmeertaal in kwestie.

Hoe werkt het mandarijn pakket?

Bij een mini-team heb jij als klant contact met één van de leden van een team van programmeurs. Het team bestaat uit een Nederlandse consultant en nearshoring developers. Door de samenstelling van het team heb jij het beste van twee werelden: makkelijk en soepel contact met de consultant, maar ook de codeer kracht van de nearshoring developers. Projecten worden snel afgerond en de meerdere mensen in één team zorgen voor nieuwe inzichten. Bovendien voor een scherper tarief ;)!

Zijn al jullie programmeurs Nederlands?

Een groot gedeelte van onze programmeurs zijn Nederlands. Echter hebben we ook kantoren in het buitenland. Een van de prioriteiten van Software Vrienden is namelijk de best passende programmeur vinden voor jou als klant! Daarnaast vinden we communicatie erg belangrijk. Om deze reden zorgen we ervoor dat de programmeurs altijd Engels, Nederland of beide beheersen. Hierdoor verloopt de communicatie altijd soepel.

Hoe werken de contracten?

We hebben overeenkomsten in alle soorten en maten. Zoek je naar een samenwerkingsmodel? Dan komen we daar hoogstwaarschijnlijk makkelijk samen uit! Normaliter werken wij op twee verschillende wijze.

Contracten op basis van uurtarief‍ Vaak zijn de contracten op basis van een uurtarief. Het uurtarief geldt per week per programmeur. Hierbij werken we met een minimale duur en een opzegtermijn. De uurtarieven kunnen verschillen tussen de €35,- en €115,-. De verschillen zijn afhankelijk van het niveau van de programmeur en van wat voor soort pakket er gekozen wordt.

Contract op basis van sprints Het is ook mogelijk een contract af te sluiten op basis van sprints. Hier wordt vaak voor gekozen bij (grote) projecten. Een sprint is een tijdsperiode waarin bepaalde taken afgerond moeten worden. Er wordt een prijs per sprint vast gesteld. De prijzen kunnen verschillen tussen €8.000- en €15.000,- per sprint. De verschillen zijn afhankelijk van het niveau van de programmeurs en wat voor soort pakket er gekozen wordt.

Wat betekenen de vlaggetjes?

Software Vrienden heeft programmeurs over heel Nederland in verschillende kantoren en flex-kantoren, maar ook in het buitenland. Er zijn 3 kantoren van Software Vrienden gevestigd in het buitenland, met 70 programmeurs. Het vlaggetje staat voor de afkomst van de programmeur of het team. Alle buitenlandse programmeurs beheren Engels, dus de communicatie zal altijd vlot verlopen.

Wat betekent Senior?

Een senior developer is een programmeur met veel ervaring die minimaal tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare werkervaring heeft met een specifieke programmeertaal. De programmeur is volledig zelfstandig en weet alles wat betreft de specifieke programmeertaal. Seniors zijn bijvoorbeeld geschikt om een team van junior/mediors aan te sturen. Zo kunnen zij grotere projecten leiden.

Wat betekent Elite?

Een elite developer is een programmeur met 10+ jaren ervaring met een specifieke programmeertaal. Het tempo en de kennis ligt nog hoger dan bij de senior developer. Elite developers zijn geschikt als je op zoek bent naar iemand die ingewikkelde problemen op kan lossen of out of the box kan denken als het gaat om coderen.

Hoe stel ik een miniteam samen?

Een miniteam bestaat normaliter uit één Nederlandse programmeur. Vervolgens worden daar nearshoring developers bij gezocht. Hierdoor heb jij snelheid en kwaliteit voor een lagere prijs! De nearshoring developers worden gezocht op basis van de door jou als klant gestelde eisen. Het team kan dus bestaan uit 2 developers, maar bijvoorbeeld ook uit 4. We zullen in overleg kijken wat een past bij jullie wensen.

Welke programmeertalen hebben jullie?

Een miniteam bestaat normaliter uit één Nederlandse programmeur. Vervolgens worden daar nearshoring developers bij gezocht. Hierdoor heb jij snelheid en kwaliteit voor een lagere prijs! De nearshoring developers worden gezocht op basis van de door jou als klant gestelde eisen. Het team kan dus bestaan uit 2 developers, maar bijvoorbeeld ook uit 4. We zullen in overleg kijken wat een past bij jullie wensen. ‍

Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray