Blog - WAAS News

Vriendlancen bij Software Vrienden? Zo werkt dat in jouw voordeel.

Vriendlance. Tja, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Klopt, want wij hebben dat bedacht! En het is ook niet freelancen zoals je het misschien ook kunt interpreteren. En nee het is ook geen 70/30-model. We gaan je uitleggen hoe het zit. Daarna even je beschikbaarheid doorgeven he;)?

Arnold SwartWit
May 4, 2024

Geen 100 projecten tegelijk

Je herkent het vast wel. Je waggelt tussen projecten en hebt eigenlijk nooit echt het gevoel dat je impact aan het maken bent of iets van vrijheid hebt om ideeën in te brengen. Bij Software Vrienden zetten we je op 1 groot project. Niet meer, niet minder. Soms enkele maanden, soms een heel jaar. En dat doen we bewust:

> Je leert sneller en effectiever - je groeit als een m**fucker!
> De kwaliteit die je in een project stopt is hoger - partners love it!
> Jij hebt meer zekerheid dan ooit - en je doet precies wat je leuk vindt!

Geen offertes, gewoon lekker factureren

We know the drill. Dat proces van onderhandelen bij nieuwe klussen, het maken van offertes. Het kan soms best stressvol zijn (en tijd kosten). Jij wilt je liever focussen op het maken van lekkere code. Daarom werk je bij ons altijd met tussenpersonen - ook nerds van ons trouwens - die voor jou de beste tarieven onderhandelen. Als jij maar je uurtjes bijhoudt en factureert;)

Je hoeft geen acquisitie te doen

Natuurlijk, de vraag is enorm naar mensen zoals jij en wij. Toch is het wel fijn dat er een partij is die de krenten uit de pap haalt voor je. Opdrachten die echt bij jouw profiel en ervaring passen. Met onze AI-tool realiseren we daar al echt mooie droommatches mee. Dat kost misschien even iets meer tijd dan gewoon ‘ja’ zeggen tegen iedere recruiter die voorbij huppelt in je Linkedin timeline, maar de waarde is op de lange termijn vele malen groter. Trust us:)

Lees het verhaal van Rick maar eens >

Geen boekhouding, nooit meer

Als je bij onze club vrienden komt, krijg je een managed Bunq-rekening met loon vanuit je eenmanszaak. En ja, ook de facturering verzorgt jouw eigen PA voor je! Heb je nog geen kvk-nummer of eenmanszaak? Daar helpen wij je wel mee! Al een tijdje aan het freelancen? Het staat je helemaal vrij om je eigen boekhouding te blijven (of laten) beheren. Voor ons is het vooral belangrijk dat je kunt werken zonder gezeik. En precies daarom is het zoveel mogelijk helpen en ontzorgen van nerds (door nerds) de ideale oplossing. 

Jazeker, je krijgt een eigen nerdcoach

Was het maar zo, een zorgeloos leven in Bali. Soms zit het gewoon even tegen, heb je je dag niet of zoek je naar nog meer uitdaging of heb je nieuwe ambities. Je kunt dat soort vragen allemaal bespreken met Ilse of een van onze andere nerdcoaches. 

Flexen to the max

Je mag bij ons op kantoor werken in Arnhem, wees welkom! Liever vanuit je zolder aan de slag of ergens op een bootje op een meer? Het maakt ons niet uit, het gaat erom dat het een plek is waar jij je lekker bij voelt. Let op: soms vereist een opdracht of klant dat je op locatie komt, maar dat zal alleen gebeuren of hoeven als dat inderdaad ook past binnen jouw nerdprofiel;) Dus inderdaad, liever altijd op zolder werken? Dan zoeken we daar de juiste opdrachten bij. Gewoon behoefte aan een flexibel kantoor? Krijg je van ons. 

En als ik ondertussen een andere klus vind?

Tja, de keuze is aan jou. Altijd. Als je jouw beschikbaarheid aan ons hebt doorgegeven en een nerdprofiel hebt aangemaakt gaan we direct aan de slag voor je. We vragen daarvoor wel dat je - tijdelijk hoor - een Commitment Agreement invult. Lees ‘m vooral even door als je nerdprofiel gereed is:)!

Kom Vriendlancen bij Software Vrienden! Óók als je in loondienst wilt!

Geef nu je beschikbaarheid aan ons door >

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen