kies voor zekerheid

Voorkom voorgoed onherstelbare cyberschade

Criminelen worden slimmer, de technieken venijniger en de schade steeds groter. Kies een of meerdere pakketten om je voor eens en altijd te wapenen tegen criminele nullen en enen. Stef, Daan, Joyce en Nabil hebben hun legerpakkie al aan. KKgggg. Over.

iedereen is tevreden

/ Wij werken alleen met senior hackers die 10 jaar of meer ervaring hebben. En dat hackt best lekker👇🏼

Director of Research, Rapid7

"Software Vrienden identificeerde een ​​intern configuratie-info-leak-probleem met een van Rapid7's webassets, die we dankzij zijn rapport snel konden bevestigen en verhelpen."

Cyber Security Engineer, Rackspace Technology

"Software Vrienden heeft op verantwoorde wijze een kwetsbaarheid aan ons beveiligingsteam bekend gemaakt via het Rackspace Security Vulnerability Reporting-mechanisme. Het schrijven was duidelijk en beknopt en ze waren professioneel tijdens de informatieuitwisseling."

Senior Director Information Technology, MaxSold

"We zijn een snelgroeiend bedrijf en focussen ons continu op onze IT Security. Software Vrienden vond nog een potentieel probleem en was zeer professioneel in hun advies. Dankzij Software Vrienden hebben we de aanpassingen door kunnen voeren!"

Jon Ze hebben echt een extreem goed zintuig voor nieuwe, opkomende gevaren.
Dan We hebben tot dusver al veel cyberschade voorkomen, blij mee!

Even kennismaken? Maak een afspraak met ons.

Plan een meeting
Ian Ze nemen de verantwoordelijkheid precies daar waar die ook hoort te zijn.
Shiv Absoluut een aanrader als je het écht een keer goed wilt aanpakken.
we're ready for war

/ Selecteer je munitie en bestel je security-pakket

Weet je niet precies welke munitie je nodig hebt? Of moeten we even keer aansluiten bij jullie IT- en cybersecurityteam?
We hebben diverse ervaren cybersecurity-specialisten klaarstaan die heel graag - onder het genot van een glaasje Fristi - willen helpen. Druk op de knop en kom in contact. We weten wel ongeveer waar we moeten zijn (hehe).

Pentesting

Geen standaard tooltjes. Geen oppervlakkige scans. Wij gaan echt diep de applicatie in. Tot aan de wortels. Want alleen daar zitten de risico's die écht je prioriteit zijn.

Whitebox Hacking

Cyberschade zit in een klein hoekje. Met een inlog van al je systemen kunnen we binnen 1 dag bepalen waar er intern potentiële gevaren zitten.

Blackbox Hacking

Je hoeft alleen maar een appje te sturen en we gaan op alle mogelijke manieren proberen in te breken bij je. "Succes gegarandeerd".

Managed Bug Bounty

Een beloning uitkeren voor als iemand een lek vindt is een van de meest effectieve manieren om je veiligheid up-to-date te houden. Dat allemaal regelen is best een gedoe. Dat kunnen wij voor je!

Compliance

Er uit het niets achterkomen dat je bijvoorbeeld onwettig met data omgaat? Dat wil je niet. Besteed je volledige compliance uit aan ons en je slaapt gegarandeerd beter.

Monitoring

Door tijdig indicatoren te verzamelen en potentiële beveiligingsbedreigingen te analyseren voorkom je 78% tot 89% van al het gezeik.

Release Security Check

Al is het een kleine update van je applicatie. Check altijd je code op eventuele lekken. Cybercriminelen hebben genoeg aan een scheurtje.

/ In 2 minuten je eigen externe cybersecuritynerd of team samenstellen?

Glen
Wil je contact? Start live website chat door op het poppetje te drukken. Of kies voor andere opties.
Bel mij terug
Start WhatsApp
Start live website chat
Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander