Nieuwe software die impact maakt.

Of je nou energieleverancier bent of handelt in koeienpoep. Voor iedere stap vooruit heb je software nodig. Zo blijf je relevant. Dus of het nou gaat om een nieuwe portal, koppeling of tool, onze developers bouwen het voor je. Maar dan wel met code die echt impact heeft en indruk maakt. Wij blij, jullie blij, klanten blij.

Krijg een gratis oplossing
competition is the only way

/ Wat er gebeurt als je niet door blijft ontwikkelen

Gebruikers willen dat je het zo makkelijk mogelijk maakt voor ze. Dat betekent dat je altijd met nieuwe software moet blijven komen. Soms is een applicatie de oplossing, soms een nieuwe feature. Doe je niets of ben je vaak te laat met nieuwe software? Geloof ons, dan ga je uiteindelijk 'kopje onder' met je mooie bedrijf. Met ons als vriend pak je die controle weer terug. Maar wacht niet te lang..

Klanten gaan weg

Ze kunnen om de simpelste argumenten bij je weggaan. Denk bijvoorbeeld aan het uitstellen van een QR-code feature. De concurrent heeft 'm waarschijnlijk al.

En hoe langer je wacht...

Frustratie bouwt zich op bij klanten als je niets doet. Uiteindelijk kom je op een punt terecht dat ze nooit meer terugkomen. Wat je ook doet. Practice what you preach, vriend!

Klanten terugwinnen kost geld

Marketing is schreeuwend duur. Vooral als je klanten terug wilt winnen. Concurrerend blijven is dus altijd(!) de meest kostenbesparende oplossing.

software that matters

/ Met onze software loop je op de troepen vooruit

Nog slimmer. Nog eenvoudiger. Keuzes durven maken. Het anders willen doen. Die mindset vinden we ontzettend belangrijk om meerwaarde te blijven garanderen met nieuwe software. We beginnen daarom niet meteen met ontwikkelen. We bekijken je software of idee eerst vanuit een helikopterview. En dát mijn vriend, levert je straks heel veel voordelen op.

Bel even als je meer wilt weten

We zijn al klaar!

Veel van de software hebben we al voorbereid. De gebruiker moet er verliefd op worden. That's where the magic happens.

Je hebt altijd controle

Elk stukje software dat we bouwen, dat zie je. Wat we nog gaan bouwen ook. Zo kun je altijd bijsturen en controle houden over het proces.

Korte time to market

Onze manier van werken bespaart je zeeën van tijd. De software die je ervoor terugkrijgt levert je juist weer tijd op.

Thought leadership

Als je met iets nieuws of doordachts komt, dan wordt er over je gepraat. Dat is mooi, want zo weten klanten je nog beter te vinden.

Return on investment

/ Voor minder doen we het niet

Echt. Alles moet kloppen. Voor minder gaan we ook niet live. En dat doen we bij alles wat we voor onze klanten maken. En dat is met een reden. Want als er niets klopt, dan klopt het ergens anders ook niet. En als er meer zaken niet kloppen dan levert het jou ook niks op. Volg je het nog? Geen zorgen. Wij wel.

Platforms

Schaalbaarheid en de best mogelijke klantervaring leveren je de beste resultaten op. Wij bouwen het voor je.

Koppelingen

Software is de moeilijkheid niet. Als het maar logisch is en werkt voor het allerbelangrijkste: de eindgebruiker.

Tooling

Een digitale koekjestrommel, een nieuwe planeet, een andere manier van betalen. Tell us what you need!

/ Je eigen nerd samenstellen? Meer dan 400 bedrijven gingen je al voor

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Glen
Wil je contact? Start live website chat door op het poppetje te drukken. Of kies voor andere opties.
Bel mij terug
Start WhatsApp
Start live website chat
Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander