Blog - Nerd Stories
Woosh!

React Developer Yassine heeft zijn natte droombaan gevonden! Via ons natuurlijk 😁

React Developer - en liefhebber van data visualisaties - Yassine moet nog even wachten, maar lang zal het niet meer duren. Op wat? Nou, dé baan van zijn leven! Waar en waarvoor mogen we helaas niet zeggen, maar feit is wel dat deze opdracht al heel lang op zijn verlanglijstje stond. En daar hebben wij hem aan geholpen door slim te matchen!

Joy

Wat Yassine zo aantrok in Software Vrienden? Nou.. Vooral onze ‘Coolblue-achtige manier’ van communiceren: “Het is heel speels en informeel allemaal, dat vind ik wel prettig en wekt vertrouwen.” Yassine hoorde over Software Vrienden via een oud-collega: “Toen ik nog bij KPN zat, tipte een collega van mij om eens te kijken naar Software Vrienden. Daar had hij namelijk zeer goede ervaringen mee. En dat zie je niet vaak dat iemand positief spreekt over een recruitment partij, haha."

Nog meer positiviteit

Het eerste gesprek met twee van onze nerd cupido’s leverde nog meer positiviteit op: “Jullie snappen echt de taal van de developer en dat merkte ik aan alles. Ook de slimme manier om matches te vinden voor kandidaten - zoals bij mij dus - vind ik echt briljant. Dus ook daarom was ik wel meer dan alleen nieuwsgierig om te onderzoeken of dit zou slagen.” 

Screenings, screenings, screenings…

Na de kennismaking werd het even een tijdje stil - mede door de markt die even stil lag - maar toen kreeg Yassine het beste appje ooit: ‘We hebben een match voor je!’ Zonder motivatie en gedoe ging hij direct op gesprek bij zijn grote liefde: “Het was echt een een-tweetje, het was zo geregeld. Ik moet dus alleen nog even door screenings en dan zijn we er wel verwacht ik. Als dit project voorbij is dan ga ik sowieso weer bij Software Vrienden mijn beschikbaarheid doorgeven voor een nieuwe opdracht.” 

Ambities

En zijn liefhebberij voor data visualisaties? Wellicht horen we daar binnenkort ook meer over als we het over zijn ambities hebben:  “Ik zou graag een VR-applicatie willen programmeren waarmee je door de meest complexe datasets kunt navigeren als een superheld, vliegend door een ruimte vol levendige data-visualisaties. Denk aan een soort 'Matrix' maar dan voor data-analyse, waar je met een vingerknip patronen en trends kunt ontdekken.”

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen