Nerds as a service

Er zijn nu 589 supernerds beschikbaar

security
front end
back end
devops
full stack

Honderden kakelverse supernerds staan klaar om voor jou aan de slag te gaan! Met onze superslimme nerdcalculator stel je de perfecte nerd of het beste team samen voor jouw project. Binnen 86.400 seconden ontvang je een offerte.

challenge us!

/ Nerds as a Service. On Demand development, maar dan nóg slimmer, leuker en effectiever.

Of je nou een idee hebt, meer capaciteit zoekt of als er stront aan de knikker is. Uiteindelijk wil je in iedere situatie een goede vriend hebben die altijd voor je klaarstaat, met een oplossing. Met Nerds as a Service bieden we die oplossing. On demand development noemen we dat. Het is er voor iedereen die het nodig heeft: van investeerders en pioniers tot aan recruiters en softwarebedrijven.

Ondernemers

Een goed idee, een half uitgewerkt concept, de volgende stap. Wij hebben de nerds voor je om zelfs het onbereikbare of onmogelijke te bouwen.

Stel je dreamteam samen

Softwarebedrijven

Capaciteitstekort. Je hele bedrijf kan er goed last van hebben. Een backup maatje is dan wel zo handig. Let's be friends!

Ik heb nu nerds nodig

Bemiddelaars

Met onze nerds heb je de garantie op een mooie marge. Word direct vrijblijvend partner en krijg toegang tot ons netwerk van 2361 nerds!

Registreer je als partner

Detacheerders

Veel van onze nerds werken - soms als team - een langere periode aan een project. Benieuwd hoe detachering voor jou kan werken? Word vrijblijvend partner.

Maak een account aan

/ Je eigen nerd samenstellen? Meer dan 400 bedrijven gingen je al voor

Er staan 201+ programmeertalen en honderden kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

statement alert!

/ Software is geen oplossing.

Klinkt raar hè? Vinden we zelf ook. Toch geloven wij dat de oplossing ligt in de eindgebruikers zelf. Die moeten het gevoel krijgen dat ze kunnen doen waar ze voor kwamen. En nog belangrijker: dat ze vaker bij je terugkomen. Dat doen we met doeltreffende software, een slimme manier van werken en nerds die kunnen toveren als ware legends (for real!).

Wat

Wij maken software die impactvol is. Apps, socials, API’s, portals, upgrades, ethische hacks.. En een nerd die voor jou de 100 meter in 9,58s loopt? Vriend, we doen het allemaal voor je!

Nerdversterking nodig?

Hoe

Wij werken in drie verschillende fruitsmaken. Yes, for real. Hartstikke gezond, fris en behapbaar! Je hoeft alleen maar een fruitsmaak te selecteren die past bij jouw uitdaging, probleem of ambitie.

Kies jouw fruitsmaak

Meet our legends!

Kevin, Roxy, Joshua, Lois, Peter, Freek, Timo, Bob… Ze zijn uniek in wat ze doen en kunnen. En vooral ook gepassioneerd en helemaal dedicated om van jouw vraag een succes te maken.

Leer onze legends kennen
Nerdversterking

/ Johan Cruijff, Murdock en Da Vinci in 1 team

Iedere nerd past bij een specifieke vraag of type project. Soms heb je een Johan Cruijff nodig die alles overziet. Of iemand die meteen alles snapt, zoals Murdock. Of misschien wel een Da Vinci die iets compleet nieuws voor je bedenkt. Deel je idee met ons, dan vinden wij de juiste legends bij elkaar.

Voorkom capaciteitsproblemen

Aflopende contracten, deadlines die in je nek hijgen.. We know the drill. We staan voor je klaar. Met het juiste team.

Nooit meer 'nee' verkopen

Het kan gewoon gebeuren. Een ticket komt binnen en je móet die klant helpen. Ook dan kunnen we direct voor je schakelen.

Voordelen die je echt gaat merken

 • Meer omzet
 • Snellere 'projectflow'
 • Fullservice expertise

Friends with benefits

 • 24/7 bereikbaar voor alles (echt!)
 • We drinken af en toe even koffie
 • We zijn eerlijk over onze fouten
Nieuwe software

/ Jij weet wat je wilt. Wij wat je nodig hebt.

Platforms, portals, apps, tooling.. We kunnen het allemaal. De vraag is alleen: waar zit je eindgebruiker op te wachten? Wat moet nieuwe software jullie opleveren? Vriend, we weten precies wat jij nodig hebt. Eerder dan je denkt. Beter dan je verwacht.

Software that matters

Nieuwe software zorgt ervoor dat je relevant blijft. Klanten verwachten dat ook.

Het risico van niks doen

Niets doen is nooit een optie. Klanten gaan bij je weg en ze terugwinnen kost nog meer geld.

Voordelen die je echt gaat merken

 • Veel software is klaar (nu al)
 • Je bespaart zeeën van tijd
 • Korte time to market

Friends with benefits

 • Je hebt altijd controle
 • We gaan door het vuur voor je
 • We zijn 24/7 bereikbaar
Software upgrade

/ Je moet blijven upgraden, vriend.

De waan van de dag. Dat is waarschijnlijk op dit moment jullie grootste vijand. Het ene project is belangrijker dan het andere en soms schiet het er gewoon bij in. Software upgrades moet je daarom gewoon uitbesteden.

Verouderde software

Onderschat niet het risico van verouderde software. Voor hackers is het 'laag hangend fruit'.

Voorkom stilstand

Meer klachten, meer bounces, klanten die vertrekken? Time to upgrade, vriend!

Voordelen die je echt gaat merken

 • Loyalere klanten
 • Hogere marktwaarde
 • Nieuwe deuren worden geopend

Friends with benefits

 • We denken altijd mee!
 • We stoppen niet tot jij blij bent
 • Samen uit, samen thuis
We Care for coffee

/ Vriend, laten we eerst eens praten

Software is serious business. Dat betekent dus ook dat we eerst even met elkaar om de tafel moeten. Dat kan bij ons in de hangmat, gewoon op kantoor of ergens buiten op het terras. Ons maakt het niet uit. Jouw vraag staat centraal. Disclaimer: het kan zijn dat we al zijn begonnen voordat we gaan koffiedrinken ;)

Arrgghh!!

Een datalek, DOS-aanval, bugs, hackers die je het leven zuur maken of een deadline die je niet haalt? Wij staan ook voor je klaar als er nú wat moet gebeuren. Vriend, je kunt ons altijd bellen!

Ik heb nu een vriend nodig

Als we eerst gaan kennismaken

Het zou fijn zijn als je al enigszins helder hebt wat de scope van de opdracht is. Dan kunnen we na de koetjes en kalfjes meteen ter zake komen.

Maak een afspraak

/ On your marks. Ready. Pang!

Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray