Nerds as a service

Developer inhuren?

Honderden kakelverse developers en architecten staan klaar om door jou ingehuurd te worden! Met onze superslimme nerdcalculator en matchingtool vind je de perfecte developer of het beste dev-team. Direct onbeperkt toegang krijgen tot al onze developers? Word vrijblijvend partner! Zo geregeld hoor.

challenge us!

/ Nerds as a Service. On Demand development, maar dan nóg slimmer, leuker en effectiever.

Of je nou een idee hebt, meer capaciteit zoekt of als er stront aan de knikker is. Uiteindelijk wil je in iedere situatie een goede developer hebben die altijd voor je klaarstaat, met een oplossing. Met Nerds as a Service bieden we die oplossing. On demand development noemen we dat. Architecten, data engineers, back end, front end, Blockchain-slimmeriken, AI-nerds. We hebben ze allemaal. En ze zijn er er voor iedereen die het nodig heeft. Van investeerders en pioniers tot aan recruiters en softwarebedrijven.

Ondernemers

Een goed idee, een half uitgewerkt concept, de volgende stap. Wij hebben de nerds voor je om zelfs het onbereikbare of onmogelijke te bouwen.

Stel je dreamteam samen

Softwarebedrijven

Capaciteitstekort. Je hele bedrijf kan er goed last van hebben. Een developer als backup is dan wel zo handig. Let's be friends!

Ik heb een developer nodig

Bemiddelaars

Met onze nerds heb je de garantie op een mooie marge. Word direct vrijblijvend partner en krijg toegang tot honderden nerds!

Registreer je als partner

Detacheerders

Veel van onze nerds werken - soms als team - een langere periode aan een project. Benieuwd hoe detachering voor jou kan werken? Word vrijblijvend partner.

Maak een account aan

/ Je eigen developer of team samenstellen? Honderden bedrijven gingen je al voor.

Er staan honderden kakelverse developers klaar om met jouw idee, concept, project of probleem aan de slag te gaan!

We Care for coffee

/ Eerst even contact?

Software is serious business. Dat betekent dus ook dat we eerst even met elkaar om de tafel moeten. Dat kan bij ons in de hangmat, gewoon op kantoor of ergens buiten op het terras. Ons maakt het niet uit. Jouw vraag staat centraal. Disclaimer: het kan zijn dat we al zijn begonnen voordat we gaan koffiedrinken ;)

Arrgghh!!

Een datalek, DOS-aanval, bugs, hackers die je het leven zuur maken of een deadline die je niet haalt? Wij staan met onze developers voor je klaar als er nú wat moet gebeuren. Je kunt ons altijd bellen!

Ik heb nu een team nodig

Als we eerst gaan kennismaken

Het zou fijn zijn als je al enigszins helder hebt wat de scope van de opdracht is. Dan kunnen we na de koetjes en kalfjes meteen ter zake komen.

Maak een afspraak

/ On your marks. Ready. Pang!

Je eigen team of developer samenstellen? Honderden bedrijven gingen je al voor

Glen
Wil je contact? Start live website chat door op het poppetje te drukken. Of kies voor andere opties.
Bel mij terug
Start WhatsApp
Start live website chat
Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander