Automated matching: onze robot als je beste vriend

Sneller en effectiever aan meer development capaciteit met Automated Matching? We leggen je uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Hoe werkt Automated Matching van Software Vrienden?

Wil je jouw bedrijf laten groeien en innoveren, maar ontbreekt het je aan de juiste development capaciteit? Met onze geavanceerde automated matching dienst bieden wij jou de perfecte oplossing om sneller en effectiever aan de benodigde development capaciteit te komen.

Onze automated matching technologie gaat verder dan traditionele wervingsmethoden. We scannen en analyseren iedere dag duizenden vacatures van bedrijven en vergelijken ze met een uitgebreide database vol enthousiaste en getalenteerde development experts. Binnen slechts één dag ontvang je een overzichtelijke e-mail met alle beschikbare matches die perfect aansluiten op jouw specifieke vacatures.

Probeer gratis Automated Matching >

De Voordelen voor jouw bedrijf? Die zijn er zeker!

Tijdbesparing

Geen uren meer verspillen aan het handmatig doorzoeken van cv's en het voeren van talloze sollicitatiegesprekken. Onze automated matching service neemt deze tijdrovende taken van je over, waardoor je kostbare tijd kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

Kostenbesparing

Door het automatiseren van het wervingsproces bespaar je aanzienlijk op wervingskosten. Je hoeft niet langer te investeren in dure advertenties of externe wervingsbureaus.

Verbeterde kwaliteit

Onze technologie zorgt ervoor dat je alleen gekwalificeerde kandidaten krijgt voorgesteld die daadwerkelijk aan jouw vacaturevereisten voldoen. Dit leidt tot een verhoogde kans op het aannemen van de juiste persoon voor de job.

Snelheid

In de snel veranderende wereld van development is snelheid essentieel. Automated matching stelt je in staat om binnen één dag een lijst van geschikte kandidaten te ontvangen, waardoor je de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Schaalbaarheid

Of je nu op zoek bent naar één extra ontwikkelaar of een compleet ontwikkelingsteam, onze geautomatiseerde dienst kan gemakkelijk worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en groeiplannen.

Betrouwbaarheid

Onze database bevat een grote vijver aan 'hongerige nerds', klaar om de uitdagingen van jouw projecten aan te gaan. Vertrouw op onze expertise in het vinden van de juiste match voor jouw bedrijf.

Automated matching is de toekomst van werving in de development wereld

Maak vandaag nog gebruik van deze innovatieve en efficiënte oplossing om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Laat ons het zware werk voor je doen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: groei, innovatie en succes! Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen de juiste development capaciteit te vinden en jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Hoe kunnen we je helpen?

We hebben een paar handige linkjes voor je die je sowieso verder gaan helpen!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Wil jij ook een droombaan?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander
Glen
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Glen 0268080466
Nu appen met Glen
Cupido
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Cupido 0268080466
Nu appen met Cupido
Jarvis
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Jarvis 0268080466
Nu appen met Jarvis
Jonathan
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Jonathan 0268080466
Nu appen met Jonathan
Mattie
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Mattie 0268080466
Nu appen met Mattie
Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray