Software Vrienden voor CTO's in het MKB en grootbedrijf

Als CTO weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste developers aan boord te hebben. Developers die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook perfect passen binnen je team en cultuur. Bij Software Vrienden begrijpen we dit als geen ander. We zijn zelf developers, maar hebben ook de juiste matching software om ook snel en tegen een laag tarief de beste developers te vinden!

De kracht van onze nerd-community

Wij kennen de markt, we kennen de nerds en we kennen de talen. Dit betekent dat we niet zomaar developers plaatsen; we zorgen voor een perfecte match tussen jouw bedrijf en de juiste professional. Onze community van senior developers vertrouwt ons omdat we hun taal spreken en hun behoeften begrijpen.

Toegankelijkheid en snelheid

Het recruitmentproces kan tijdrovend en complex zijn, vooral voor een drukke CTO zoals jij. Bij Software Vrienden hebben we het proces vereenvoudigd en geautomatiseerd met behulp van onze AI-tools. Hierdoor besparen we je tijd en zorgen we ervoor dat je snel de juiste kandidaten ontmoet. Geen bureaucratisch gedoe, gewoon directe en efficiënte matches.

Nederlandse Senior Developers

Wij richten ons specifiek op Nederlandse senior developers. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een pool van hooggekwalificeerde en ervaren professionals die klaar staan om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Onze specialisatie in deze nichemarkt zorgt ervoor dat we de beste matches kunnen maken die perfect aansluiten bij de behoeften van jou als CTO.

Tijd- en kostenbesparend

Met onze geavanceerde AI-gestuurde matching tools kunnen we vacatures analyseren en automatische matches voorstellen. Dit betekent dat je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het doorspitten van CV’s en sollicitaties. Ons systeem doet het zware werk voor je, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leiden van je team en het realiseren van je visie.

Nerds als waardevol talent

Bij Software Vrienden zien we developers als waardevolle assets, niet als een nummer in een database. We zetten hun expertise en vaardigheden centraal en zorgen ervoor dat ze terechtkomen in projecten waar ze echt impact kunnen maken. Dit zorgt voor gemotiveerde en betrokken medewerkers die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Toekomstbestendigheid

Wij geloven in het creëren van een toekomstbestendig model voor zowel developers als bedrijven. Dit betekent dat we flexibele werkvormen aanbieden en zorgen voor een stabiel inkomen voor onze developers. Voor jou als CTO betekent dit dat je kunt rekenen op een betrouwbare en flexibele partner die meegroeit met jouw bedrijf.

Onze diensten

We bieden verschillende diensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf:

  • Automated Matching: Deel de URL van je vacaturepagina en ontvang dagelijks updates met potentiële matches.
  • On Demand Matching: Voor incidentele vacatures die snel en effectief ingevuld moeten worden.
  • Custom Matching: Geen vacaturetekst? Geen probleem. We helpen je met een profielschets en vinden de perfecte match.
  • Nerd Calculator: Selecteer eenvoudig de technieken en specificaties die je zoekt in een developer

Word vandaag nog partner en ontvang vrijblijvend matches!

Ontdek hoe we jouw bedrijf en positie als CTO kunnen versterken met de beste developers van Nederland!

Hoe kunnen we je helpen?

We hebben een paar handige linkjes voor je die je sowieso verder gaan helpen!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Wil jij ook een droombaan?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan ontzettend veel programmeertalen en honderden kakelverse supernerds voor je klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Glen
Wil je contact? Start live website chat door op het poppetje te drukken. Of kies voor andere opties.
Bel mij terug
Start WhatsApp
Start live website chat
Sander
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Sander 0268080466
Nu appen met Sander