Voor recruiters & managers

Krijg exclusief toegang tot honderden developers

Vul direct onze nerdcalculator in voor extra development capaciteit óf word vrijblijvend partner en krijg toegang tot honderden developers!

Klik hier als je een opdrachtgever bent
voor developers

Geef nu je beschikbaarheid aan ons door

Werk aan toffe opdrachten, verdien meer dan ooit en word baas van je eigen tijd.  Geef nu alvast je beschikbaarheid door om je nerdprofiel te activeren.

Klik hier als je een nerd bent
testimonials om je te overtuigen.

/ We vallen in de smaak met ons platform. Bij recruiters, ondernemers én onze eigen nerds!

Ruben is op z’n plekkie bij T-Mobile.

“Ik mocht eerst een opleiding volgen tot JavaScript Vue-expert en kon daarna meteen voor T-Mobile aan de slag.”

Love you Ruben!
SV
Nerd

Sander Brouwer van Improvers

Ze snappen wat je nodig hebt en vooral ook waarom. We kunnen daarnaast op hoog niveau met ze sparren en ze pakken de creatieve ruimte waar die is. Heerlijke club.

Thanks Sander!
SV
Opdrachtgever

Rick is ook blij met ons.

“Groot scherm, niet geforceerd op kantoor hoeven zijn, administratie die voor me geregeld wordt. Het is zoveel vrijer werken op die manier.”

Mooi Rick! Laterss
SV
Nerd
Emile super aardige en leuke recruiters die altijd bereikbaar zijn
Lisa ze staan voor je klaar met een goed netwerk

Even kennismaken? Maak een afspraak met ons.

Plan een meeting
Idoor een goede partner die met je mee denkt en met de juiste kennis in huis
Roza SV heeft ons met capaciteit geholpen op de juiste momenten
onze toppertjes

/ Maak kennis met onze meest gevraagde nerds

We krijgen best wel vaak de vraag welke nerds nou het meest populair zijn. Nou, dat zoeken we iedere maand even uit. Hieronder vind je onze drie meest gevraagde nerds. Benieuwd naar hun beschikbaarheid of volledige toegang krijgen tot al onze supernerds? Word partner! Yes, dát is helemaal gratis.

/ Je eigen nerd samenstellen? Honderden bedrijven gingen je al voor.

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

psssttt...

/ We willen je nog wat meer vertellen...

vragen is weten

/ Vraag ons alles wat je wilt. Wij hebben er alvast wat voorbereid.

Met Nerds as a Service draait het om de service. Hieronder geven we je alvast antwoord op je vragen. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan een WhatsApp-berichtje via de knop rechts onderin. We helpen je daar dan verder!

Hoe word ik een partner?

Als je onze partner wil worden dan kun je gemakkelijk een korte vragenlijst invullen. Hierin geef je aan wat jullie segment is is en waar we jullie vacatures kunnen vinden. Verder geef je aan geen stoute dingen te doen. Meld je nu aan via https://partner-worden.paperform.co/

Zijn de namen in de cv's echt?

Vanwege privacy redenen delen wij de namen van de beschikbare nerds alleen wanneer zij aangedragen worden bij klanten of partners.

Wat betekent het als ik een partner ben?

Als je een partner bent van Software Vrienden krijg je als eerste te horen wanneer er nieuwe nerds beschikbaar zijn. Ook houden we je openstaande vacatures in de gaten en geven we je een alert wanneer er een match is. Partner worden is gratis en kan gemakkelijk via https://partner-worden.paperform.co/

Hoe werken de contracten?

We hebben overeenkomsten in alle soorten en maten. Zoek je naar een samenwerkingsmodel? Dan komen we daar hoogstwaarschijnlijk makkelijk samen uit! Normaliter werken wij op twee verschillende wijze.

Contracten op basis van uurtarief‍ Vaak zijn de contracten op basis van een uurtarief. Het uurtarief geldt per week per programmeur. Hierbij werken we met een minimale duur en een opzegtermijn. De uurtarieven kunnen verschillen tussen de €35,- en €115,-. De verschillen zijn afhankelijk van het niveau van de programmeur en van wat voor soort pakket er gekozen wordt.

Contract op basis van sprints Het is ook mogelijk een contract af te sluiten op basis van sprints. Hier wordt vaak voor gekozen bij (grote) projecten. Een sprint is een tijdsperiode waarin bepaalde taken afgerond moeten worden. Er wordt een prijs per sprint vast gesteld. De prijzen kunnen verschillen tussen €8.000- en €15.000,- per sprint. De verschillen zijn afhankelijk van het niveau van de programmeurs en wat voor soort pakket er gekozen wordt.

Hoe stel ik een miniteam samen?

Een miniteam bestaat normaliter uit één Nederlandse programmeur. Vervolgens worden daar nearshoring developers bij gezocht. Hierdoor heb jij snelheid en kwaliteit voor een lagere prijs! De nearshoring developers worden gezocht op basis van de door jou als klant gestelde eisen. Het team kan dus bestaan uit 2 developers, maar bijvoorbeeld ook uit 4. We zullen in overleg kijken wat een past bij jullie wensen.

Kennen jullie de beschikbare nerds?

Jazeker. Alle nerds die je ziet zijn onze vrienden. Sommige zijn bij ons in dienst, anderen zijn ZZP. Voordat wij een nerd beschikbaar stellen doen wij nauwkeurig onderzoek naar dienst persoonlijkheid en skills. Soms doen we hiernaast ook nog tests om de skills te toetsen en vaak laten we verschillende screenings uitvoeren zoals een referentie-check of een ID check.

Zijn alle nerds bij jullie in dienst?

Sommige nerds zijn bij ons in dienst, anderen zijn zzp'er. Voordat wij een nerd beschikbaar stellen, doen wij nauwkeurig onderzoek naar hun persoonlijkheid en skills. Soms doen we hiernaast ook nog tests om de skills te toetsen en vaak laten we verschillende screenings uitvoeren zoals een referentie-check of een ID check.

Kan ik een nerd direct inhuren?

Soms is het voor een organisatie belangrijk om de schakel kort te houden. Hiervoor is het soms mogelijk om een nerd direct in te huren als zzp’er. Software Vrienden vraagt in dit geval het bedrijf om een margin-only kickback-fee zodat het bedrijf direct met de nerd een overeenkomst kan aangaan.

Raymond
Hi! Je kan mij bellen of appen.
Nu bellen met Ray 0268080466
Nu appen met Ray