Blog - WAAS News
Angular update

Angular v17: een verdieping in de nieuwste features

Hey developers! Er is goed nieuws in de wereld van webontwikkeling: Angular is weer een stap verder gegaan met de release van versie 17. Als je al bekend bent met Angular, weet je dat het een krachtig framework is voor het bouwen van dynamische webapplicaties. Maar met de nieuwste versie zijn er een aantal geweldige verbeteringen die het leven van een ervaren ontwikkelaar nog gemakkelijker maken.

Dawinja
November 30, 2023

Sneller dan ooit!

Een van de meest opvallende verbeteringen in Angular 17 is de aanzienlijke boost in snelheid en prestaties. Het Angular-team heeft grondig gewerkt aan het optimaliseren van de kern van het framework, waardoor applicaties sneller laden dan ooit tevoren. Een verbeterde gebruikerservaring begint immers met snelle laadtijden.

Progressive Web Apps (PWAs) redefined

Angular 17 komt met geavanceerde ondersteuning voor Progressive Web Apps (PWAs). Deze functie maakt het gemakkelijk om je webapplicatie om te zetten naar een PWA, waardoor gebruikers de app kunnen installeren en zelfs offline kunnen gebruiken. Een belangrijke stap vooruit in gebruikersbetrokkenheid en toegankelijkheid.

Verbeterde tooling met Angular CLI

De tooling rond Angular is naar een hoger niveau getild met de nieuwste versie van Angular CLI. Het genereren van code, uitvoeren van tests en het optimaliseren van je build is nog nooit zo eenvoudig geweest. Minder tijd besteed aan configuratie betekent meer tijd voor waar het echt om draait: het schrijven van hoogwaardige code.

TypeScript: de standaard nog sterker

Angular 17 biedt uitgebreide ondersteuning voor TypeScript, de standaardtaal voor het ontwikkelen van Angular-applicaties. Ontwikkelaars kunnen profiteren van de nieuwste functies en syntaxis van TypeScript, waardoor de code niet alleen krachtiger maar ook leesbaarder en onderhoudbaarder wordt.

Een nieuw tijdperk voor ervaren ontwikkelaars

Kortom, met de release van Angular 17 staat er een nieuw tijdperk voor ervaren ontwikkelaars voor de deur. De combinatie van verbeterde prestaties, geavanceerde PWA-ondersteuning, krachtige tooling en TypeScript-integratie maakt Angular 17 een absolute gamechanger. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Angular 17 en zie hoe je ontwikkelervaring naar ongekende hoogten wordt getild. Happy coding!

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen