Blog - WAAS News

Geld maakt niet gelukkig. Met deze 3 inzichten wel.

Natuurlijk, tot een bepaalde inkomensgrens maakt geld wél gelukkig. Onderzoek onder honderdduizenden Amerikanen heeft dat zelfs aangetoond. Maar.. als je eenmaal over die grens bent, gaat het dus kennelijk hard naar beneden met je geluk:) Bij Software Vrienden helpen we onze nerds precies dát te voorkomen.

Cupido
May 4, 2024

Developers zoals jij en wij hebben het goed in deze wereld. Te goed misschien wel? De vraag is enorm, dus je kunt overal en locatieonafhankelijk aan de slag. Daarnaast staat het aanbod onder druk waardoor je met een gerust hart de hoofdprijs kunt vragen (ook bij ons hoor). Waar het misgaat? Met onderstaande 3 inzichten vertellen we je hoe wij onze nerds een beetje in shape houden om zowel gelukkig te worden van geld als van werk!  

Het belang van persoonlijke ontwikkeling

Steeds maar meer willen is niet goed. Wees gerust, het is logisch dat je steeds meer wilt. Daar zijn we mens voor. Lange termijn denken kunnen we niet en ‘meer willen’ is een gewoon een simpel overlevingsmechanisme. Dus: als het geen geld zou zijn, wat zou je dan wel meer willen? 

Bij Software Vrienden geloven we heilig in persoonlijke ontwikkeling. Iedere nerd neemt daarom een persoonlijkheidstest (16personalities) bij ons af zodat we goed kunnen zien wat voor vlees we in de kuip hebben, hoe we dat voor klanten optimaal kunnen benutten én waar de ontwikkelingspunten liggen:

  • Zo voorkomen we overmoedigheid 
  • Blijf je focus houden op wat echt belangrijk is
  • Ga je zien dat persoonlijke groei meer voor je kan doen

Van betekenis willen zijn? Dan moet je wel doen wat je leuk vindt!

Het was eerst wel een generatie-Y-dingetje, maar steeds meer generaties leven ernaar: impact willen maken op het werk. Jij kent dat gevoel als geen ander. Een app die door jou een dik conversiekanon blijkt, een majestueuze gedragsverandering vanwege een nieuw platform... Allemaal werk mede dankzij jou, jihaa! Maar: veel geld verdienen én impact maken? Dat lukt alleen als je precies doet waar je hart naar uitgaat. En juist dáárom zoeken wij in alle hoeken en gaten - op basis van een uitgebreid nerdprofiel - de juiste match voor nerds. Hoe? Met onze eigen ontwikkelde AI-tool gaan we met jouw profiel op zak langs duizenden (gemiddeld 19.000 per maand!) vacatures en oproepen. Jazeker, dat werkt als een tierelier!

Vrije interactie maakt pas echt gelukkig

Onlangs schreven we al een blog over de voordelen van vriendlancen. Het is een constructie waarin je die vrijheid als freelancer voelt en tegelijkertijd de zekerheid hebt van klussen die bij je passen. Daarnaast heeft vriendlancen als doel dat je een community van nerds tot je beschikking hebt om te sparren over het vak, samen te sporten, nieuwe klussen op te pakken of zelfs een eigen kantoor te huren. Zou je dat als zzp’er of loonslaaf doen? Nee, waarschijnlijk niet zo snel. Met Software Vrienden als je rechterhand heb je zelf de vrijheid om een collega op te zoeken of om je gewoon lekker op te sluiten op je zolderkamer. Dus niet alleen werk dat bij je past, maar ook een manier van werken dat bij je past is het uitgangspunt. 

'Dus. Geld maakt niet gelukkig tenzij je een flinke scheut betekenis aan je werk kunt toevoegen en precies de vrijheid én trigger krijgt die jij nodig hebt om je te blijven ontwikkelen.'

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen