Blog - WAAS News
Woehoe!

Onze Ivan die alles futureproof maakt? Hij is terug!

Maar waarom? Jaaa. Dat is een mooi verhaal. En de follow up nog beter. Let’s go!

Freek

“Ik wilde weer het gevoel hebben dat ik echt ergens bij hoor"

Wat wel  leuk is om te benoemen, is dat Ivan is afgestudeerd met een 10. Maakt even niet uit waarop, maar het is gewoon ontzettend knap. Goed, nu even terug naar Ivan in januari: “Ik werkte voor een klant in Arnhem, in die grote blauwe toren. En echt, ik had het daar best naar mijn zin! De projecten waren uitdagend. Ik kreeg de kans om met innovatieve open-source-projecten te werken om een ​​manier te vinden voor een doordachter en betrouwbaarder gebruik van de hedendaagse clouds. Echt leveranciersonafhankelijk zijn, is een enorme uitdaging wat ertoe leidde dat ik een compleet nieuwe kant van cloud leerde kennen."

“Een betere plek bestaat er voor mij op dit moment niet”

En toch. Er miste dus iets voor Ivan: “Ik wilde eigenlijk weer het gevoel hebben dat ik echt ergens bij hoor. En de laatste keer dat ik mij zo voelde was bij Software Vrienden. We hadden allemaal een beetje dezelfde leeftijd, seniority level en humor. Het was echt op afstand het meest leuke team waar ik ooit onderdeel van ben geweest.”

“Ik zit straks bij een club nerds die dezelfde ambities en doelen hebben”

Al die foto’s van ons die hij voorbij zag komen in de groepsapp - yes, once you go SV, you never leave - zorgde ervoor dat zijn eigen droom een horizon kreeg: “Ik ben erg enthousiast om mijn kennis in te zetten bij het oplossen van technische uitdagingen die er voor Software Vrienden liggen: het stabiliseren van de datapijplijnen, de verdere ontwikkeling van onze AI-tooling en nog veel meer. Tegelijkertijd hoop ik mijn zakelijke kant verder te ontwikkelen en zelf ondernemer te worden. Ik zit nu ook echt bij een club nerds die allemaal wel zo ongeveer dezelfde ambities en doelen hebben in het leven. Dus een betere plek bestaat er voor mij eigenlijk niet op dit moment.”

Nu is Ivan zich nog even aan het focussen op KubeCon 2023, een grote conferentie waar één van hun producten wordt gelanceerd. Vanaf 8 mei begint hij weer bij ons. Dus welkom weer bij de club Ivan, yihaa! Oja, de follow up: Ivan gaat heel veel tips delen hoe AI in te zetten voor je bedrijf. Binnenkort meer...

Net als Ivan supernerd worden bij ons?

Geef je beschikbaarheid door >

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen