Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

ASP.NET

Heading

De beste ASP.NET developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een ASP.NET developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een ASP.NET ontwikkelaar.

Ervaring met Microsoft-technologieën

Een ASP.NET developer heeft meestal ervaring met andere Microsoft-technologieën zoals .NET framework, C# en SQL Server. Dit kan van pas komen bij het bouwen van complexe webapplicaties die naadloos integreren met andere Microsoft-software.

Efficiënte code

Een ASP.NET developer kan efficiënte code schrijven omdat ASP.NET gebruik maakt van een gecompileerde taal, wat betekent dat de code vooraf wordt geconverteerd naar een uitvoerbare vorm. Dit zorgt voor een snellere uitvoering van de applicatie en vermindert de kans op fouten.

Veiligheid

ASP.NET biedt verschillende beveiligingsfuncties die ASP.NET developers kunnen gebruiken om webapplicaties te beveiligen tegen aanvallen zoals cross-site scripting (XSS) en SQL-injecties. Een ervaren ASP.NET developer zal deze functies kunnen gebruiken om veilige webapplicaties te bouwen.

Schaalbaarheid

Een ASP.NET developer kan webapplicaties bouwen die gemakkelijk kunnen worden geschaald. Dit betekent dat de applicatie kan worden aangepast aan veranderende eisen en groeiende gebruikersaantallen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Gemeenschap

Er is een grote gemeenschap van ASP.NET developers die elkaar ondersteunen en helpen bij het oplossen van problemen. Dit betekent dat een ASP.NET developer toegang heeft tot een schat aan kennis en middelen die kunnen helpen bij het bouwen van complexe webapplicaties.

Al met al biedt het werken als ASP.NET veel voordelen, waaronder ervaring met technologieën, efficiënte code, het bieden van veiligheid, schaalbaarheid en er is hierin een grote gemeenschap die elkaar ondersteunt bij het oplossen van problemen.

Onze developer(s) die

ASP.NET

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
.NET Developer
Elite
-
-
40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
.NET
C#
JavaScript
SQL Server
MySQL
C# Developer
Elite
-
-
40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
SQL Server
ASP.NET
HTML
CSS
.NET / Angular Developer
Senior
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
ASP.NET
.NETcore
TypeScript
HTML

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden