Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste Azure DevOps engineers vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een Azure DevOps engineer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Azure DevOps engineer.

Volledige end-to-end DevOps-functionaliteit

Azure DevOps is een uitgebreid platform dat een breed scala aan tools biedt voor de volledige DevOps-levenscyclus. Het omvat mogelijkheden zoals versiebeheer, continue integratie (CI), continue levering (CD), releasebeheer, testautomatisering, infrastructure as code en meer. Met een DevOps engineer die bekend is met Azure DevOps, profiteert u van een geïntegreerde en consistente set tools en workflows die nodig zijn voor een succesvolle DevOps-implementatie.

Naadloze integratie met Microsoft-technologieën

Azure DevOps is specifiek ontworpen voor integratie met het Microsoft-ecosysteem, waaronder Azure-cloudservices en andere Microsoft-producten zoals Visual Studio en .NET. Als uw organisatie al gebruikmaakt van Microsoft-technologieën, biedt een DevOps engineer met ervaring in Azure DevOps een naadloze integratie en optimalisatie van het ontwikkelingsproces met behulp van deze tools.

Geautomatiseerde CI/CD-pijplijnen

Azure DevOps stelt DevOps engineers in staat om end-to-end CI/CD-pijplijnen te configureren en te automatiseren. Dit omvat het automatisch bouwen, testen en implementeren van applicaties op verschillende omgevingen. Door CI/CD te implementeren, wordt de ontwikkeltijd verkort, wordt de foutmarge verkleind en wordt de frequentie van implementaties verhoogd, wat resulteert in snellere en betrouwbaardere softwarelevering.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Azure DevOps is schaalbaar en flexibel, waardoor het kan voldoen aan de behoeften van zowel kleine teams als grote organisaties. Het biedt mogelijkheden voor meerdere projecten, teambeheer, rollen en machtigingen, waardoor teams van elke omvang effectief kunnen samenwerken. DevOps engineers kunnen Azure DevOps aanpassen aan de specifieke vereisten van het project en de organisatie, waardoor een optimale workflow en aanpak mogelijk zijn.

Ingebouwde rapportage en inzichten

Azure DevOps biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden en dashboards die waardevolle inzichten verschaffen in de voortgang, prestaties en kwaliteit van het ontwikkelproces. DevOps engineers kunnen deze inzichten gebruiken om de ontwikkeling continu te monitoren, knelpunten te identificeren en verbeteringen aan te brengen. Dit draagt bij aan een gegevensgestuurde besluitvorming en continue verbetering van de DevOps-praktijken.

Geavanceerde DevOps-functionaliteit

Azure DevOps biedt geavanceerde functionaliteiten zoals releasebeheer, testautomatisering, deploymentgroepen, infrastructuurautomatisering en meer. Een DevOps engineer met ervaring in Azure DevOps kan deze functionaliteiten benutten om geavanceerde DevOps-processen te implementeren, zoals blue-green deployments, canary deployments en geautomatiseerde infrastructuren.

Onze developer(s) die

Azure DevOps

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Multi Cloud Devops Platform Engineer
Medior
-
-
24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
AWS
Azure DevOps
Kubernetes
Docker

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden