Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste C# developer vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een C# developer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een C# ontwikkelaar.

Ontwikkeling van desktopapplicaties

C# is een veelgebruikte programmeertaal voor het ontwikkelen van desktopapplicaties. Met een C#-developer kunt u krachtige en gebruiksvriendelijke softwaretoepassingen bouwen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of project.

Webontwikkeling

Hoewel C# met name bekend staat als een taal voor desktopapplicaties, kan het ook worden gebruikt voor webontwikkeling. Met behulp van frameworks zoals ASP.NET kunnen C#-developers webtoepassingen bouwen met functionaliteiten zoals gegevensbeheer, beveiliging en gebruikersinteractie.

Game-ontwikkeling

C# wordt veel gebruikt in de game-industrie. Populaire game-engines zoals Unity ondersteunen het gebruik van C# voor het ontwikkelen van games op verschillende platforms, waaronder pc, consoles en mobiele apparaten. Met een C#-developer kunt u games van hoge kwaliteit creëren met geavanceerde functionaliteiten en grafische mogelijkheden.

Veelzijdigheid

C# is een veelzijdige programmeertaal die wordt ondersteund op verschillende platforms, waaronder Windows, macOS, Linux en mobiele apparaten. Dit betekent dat een C#-developer in staat is om softwareoplossingen te ontwikkelen die kunnen werken op meerdere systemen en apparaten, waardoor de toepassingsmogelijkheden worden vergroot.

Integratie met Microsoft-technologieën

C# is nauw geïntegreerd met het ecosysteem van Microsoft. Het maakt gebruik van het .NET-framework en heeft toegang tot uitgebreide bibliotheekfuncties, hulpmiddelen en services van Microsoft. Dit vergemakkelijkt de ontwikkeling van applicaties die naadloos kunnen integreren met andere Microsoft-producten en -diensten, zoals Azure-cloudservices, SharePoint en SQL Server.

Sterke typetrouw en foutdetectie

C# is een sterk getypeerde taal, wat betekent dat het strikte regels heeft met betrekking tot de gegevenstypen die kunnen worden gebruikt. Dit helpt bij het verminderen van fouten en maakt het gemakkelijker om programmeerfouten op te sporen tijdens het ontwikkelingsproces. Een C#-developer kan profiteren van de sterke typetrouw om betrouwbaardere en robuustere softwaretoepassingen te bouwen.

Onze developer(s) die

C#

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Applicatie / Game Developer
Senior
-
-
24-40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
Unity
GIT
JavaScript
CSS
.NET Developer
Elite
-
-
40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
.NET
C#
JavaScript
SQL Server
MySQL
Full-Stack Developer (C# / Blazor)
Senior
-
-
8 - 32
Per Direct
1 maand opzegtermijn
Binnenkort beschikbaar
C#
Blazor
SQL
PHP
Oracle
Solution Architect (C# / .NET)
Elite
-
-
8 - 16
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
.NET
SQL
HTML
CSS
Full Stack C# / Blazor Developer
Senior
-
-
32
Per Direct
1 maand opzegtermijn
Binnenkort beschikbaar
C#
SQL
Blazor
.NETcore
Entity Framework

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden