Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Dagster developer

Heading

De beste Dagster developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Dagster developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Dagster ontwikkelaar.

Datadependency tracking

Dagster maakt het eenvoudig om datadependency's tussen verschillende stappen in een datapijplijn te volgen en te beheren, waardoor het gemakkelijker wordt om problemen te identificeren en op te lossen.

Modulariteit

Dagster is modulair opgebouwd, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe functionaliteit toe te voegen of bestaande functies aan te passen.

Herbruikbaarheid

Met Dagster kun je herbruikbare componenten en stappen bouwen die kunnen worden gedeeld tussen verschillende datapipelines, waardoor het ontwikkelingsproces wordt versneld.

Integratie

Dagster integreert goed met andere tools en systemen, waaronder Kubernetes, Airflow en SQLAlchemy.

Schaalbaarheid

Het is ontworpen om te schalen naar grotere en complexere datapipelines, waardoor het geschikt is voor organisaties van elke omvang.

Monitoring en logging

Dagster biedt robuuste tools voor monitoring en logging van datapipelines, waardoor het gemakkelijker wordt om problemen te identificeren en te verhelpen.

Documentatie

Het biedt uitgebreide documentatie en tutorials, waardoor het gemakkelijk is om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van datapipelines.

Gemeenschap

Dagster heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe functies en het oplossen van problemen.

Open-source

Dagster is een open-source tool, wat betekent dat het gratis is om te gebruiken en aan te passen. Dit maakt het ook gemakkelijker om bij te dragen aan de ontwikkeling van de tool.

Onze developer(s) die

Dagster

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Dagster
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden