Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste DevOps engineer vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een DevOps engineer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een DevOps engineer.

Verbeterde samenwerking tussen teams

Een DevOps engineer fungeert als een brug tussen ontwikkeling (Dev) en operations (Ops) teams. Ze bevorderen de samenwerking en communicatie tussen deze teams, waardoor silo's worden doorbroken en een gedeelde verantwoordelijkheid ontstaat voor het succesvol opleveren van software. Dit leidt tot een betere coördinatie, snellere probleemoplossing en hogere efficiëntie.

Verhoogde snelheid en efficiëntie van ontwikkeling

DevOps engineers streven naar continue integratie, continue levering en continue implementatie (CI/CD) van software. Ze automatiseren processen, zoals builds, tests en deployments, waardoor ontwikkelaars snel en frequent wijzigingen kunnen implementeren. Dit resulteert in kortere ontwikkelingscycli, snellere time-to-market en een hogere productiviteit.

Betere kwaliteit en stabiliteit van software

DevOps engineers bevorderen het gebruik van automatische tests, monitoring en loganalyse om de kwaliteit en stabiliteit van software te waarborgen. Ze implementeren robuste configuratiebeheer- en infrastructuurautomatiseringstechnieken, waardoor het risico op fouten en inconsistenties wordt verminderd. Dit leidt tot betrouwbaardere en beter presterende applicaties.

Verhoogde betrouwbaarheid en beschikbaarheid van systemen

Door middel van automatisering, infrastructuurbeheer en herstelmechanismen streven DevOps engineers naar veerkrachtige systemen. Ze implementeren technieken zoals load balancing, failover en schaalbaarheid om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van applicaties te verbeteren. Dit helpt bij het minimaliseren van uitvaltijd en het garanderen van een goede gebruikerservaring.

Verbeterde securitypraktijken

DevOps engineers hebben aandacht voor beveiliging gedurende de gehele ontwikkelingslevenscyclus. Ze implementeren beveiligingsmaatregelen, zoals automatische code-analyse, vulnerability scanning en secure coding practices. Dit draagt bij aan het verminderen van kwetsbaarheden, het beschermen van gegevens en het voldoen aan de nalevingsvereisten.

Snellere probleemoplossing en incidentrespons

Met behulp van monitoringtools en loganalyse kunnen DevOps engineers problemen snel identificeren en isoleren. Ze implementeren effectieve incidentresponsprocedures en werken nauw samen met operations teams om snel te reageren op incidenten en problemen op te lossen. Dit minimaliseert de impact op gebruikers en verbetert de algemene betrouwbaarheid van de systemen.

Onze developer(s) die

DevOps

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
DevOps / Python Engineer
Senior
-
-
40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
DevOps
Python
GIT
Docker
Linux
DevOps Engineer & Product Owner
Senior
-
-
40
Per Direct
September 2022
Binnenkort beschikbaar
Linux
DevOps
GIT
Docker
Kubernetes
Python Developer
Elite
-
-
32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Python
SQL / PSQL
TypeScript
DevOps

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden