Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste GIT specialist vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een developer die met Git kan werken. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een GIT specialist.

Versiebeheer

Git biedt een krachtig en flexibel versiebeheersysteem. Het stelt developers in staat om wijzigingen in de code bij te houden, verschillende versies te beheren en gemakkelijk tussen verschillende versies te schakelen. Dit maakt het eenvoudiger om bugs op te sporen, regressies te voorkomen en wijzigingen ongedaan te maken indien nodig.

Lokale opslag en offline toegang

Git werkt met een gedistribueerd model, wat betekent dat elke developer een volledige kopie van het codebestand op zijn lokale machine heeft. Dit biedt de mogelijkheid om offline te werken, waarbij developers kunnen blijven werken aan hun code en wijzigingen kunnen committen zonder een constante internetverbinding. Het bevordert de productiviteit, vooral in situaties waarin internettoegang beperkt is.

Samenwerking

Git maakt effectieve samenwerking mogelijk binnen een ontwikkelingsteam. Meerdere developers kunnen parallel aan een project werken, elk op hun eigen lokale kopie van de code. Ze kunnen branches maken om onafhankelijk aan functies of bugfixes te werken en deze later samenvoegen met de hoofdcodebase. Dit vereenvoudigt het samenbrengen van wijzigingen en helpt conflicten te voorkomen.

Traceerbaarheid en verantwoording

Git legt een gedetailleerd traject vast van alle wijzigingen die zijn aangebracht in de codebase. Elke commit bevat informatie over wie de wijziging heeft aangebracht, wanneer dit is gebeurd en welke wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit biedt een audittrail van de ontwikkelingsgeschiedenis en maakt het gemakkelijk om de verantwoordelijkheid voor bepaalde wijzigingen toe te wijzen.

Branching en merging

Git biedt flexibele en efficiënte mogelijkheden voor het maken van branches en het samenvoegen van wijzigingen. Developers kunnen branches maken om nieuwe functies te ontwikkelen, bugs op te lossen of experimenten uit te voeren, zonder de hoofdcodebase te beïnvloeden. Ze kunnen vervolgens hun wijzigingen samenvoegen met andere branches of de hoofdcodebase, waarbij Git intelligente merging-algoritmen gebruikt om conflicten op te lossen.

Open source community en tooling

Git heeft een grote en actieve open source community, waardoor er veel tools, integraties en resources beschikbaar zijn. Er zijn tal van handige command-line tools, grafische interfaces en integraties met ontwikkelingstools zoals IDE's, code review tools en issue trackers. Dit maakt het werken met Git zeer flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van het ontwikkelingsteam.

Onze developer(s) die

GIT

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Applicatie / Game Developer
Senior
-
-
24-40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
Unity
GIT
JavaScript
CSS
Front-end Developer
Elite
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
HTML
CSS
JavaScript
GIT
React
Cloud Security / DevSecOps Engineer
Senior
-
-
8 - 32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
GIT
Linux
Docker
Bash
Python
JavaScript Developer
Senior
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
JavaScript
Linux
GIT
HTML
CSS
Embedded Software Engineer (C++ / Rust)
Medior
-
-
8 - 32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C
C++
Rust
Python
GIT

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden