Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Github Actions developer

Heading

De beste Github Actions developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Github Actions developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Github Actions ontwikkelaar.

Continu integreren en implementeren

Github Actions biedt mogelijkheden voor continue integratie en implementatie (CI/CD), waardoor ontwikkelaars code sneller en met meer vertrouwen kunnen implementeren.

Gemakkelijke integratie

Github Actions kan worden geïntegreerd met verschillende ontwikkelingstools en -platforms, zoals GitHub, Bitbucket, Jira en Slack, waardoor het gemakkelijk is om bestaande workflows te integreren en te automatiseren.

Automatisering

Github Actions maakt het mogelijk om workflows te automatiseren en te optimaliseren, waardoor ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het ontwikkelen van code in plaats van het handmatig beheren van processen en taken.

Gemeenschap

Github Actions heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om kennis en ervaring te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van Github Actions en de bijbehorende tools.

Schaalbaarheid

Github Actions kan worden gebruikt om applicaties te implementeren op verschillende schaalniveaus, van kleine applicaties tot grote, complexe applicaties met meerdere componenten.

Veiligheid

Github Actions biedt beveiligingsmogelijkheden, zoals integratie met verschillende beveiligingstools en de mogelijkheid om code te scannen op kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's.

Kostenbesparing

Github Actions biedt een flexibel prijsmodel, waardoor ontwikkelaars alleen betalen voor wat ze gebruiken. Dit kan kosten besparen voor organisaties die hun ontwikkelingsproces willen optimaliseren zonder extra kosten te maken.

Open source

Github Actions is open source, wat betekent dat ontwikkelaars kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Github Actions en de bijbehorende tools. Dit maakt het gemakkelijker om aangepaste workflows te maken en aan te passen aan specifieke behoeften en vereisten.

Onze developer(s) die

Github Actions

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Github Actions
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden