Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Een developer nodig die kan werken met Gitlab?

Heading

Je zoekt een developer die kan werken met Gitlab. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Gitlab specialist.

Versiebeheer

GitLab is een krachtig versiebeheersysteem dat developers in staat stelt wijzigingen in de code bij te houden en gemakkelijk te beheren. Het biedt mogelijkheden zoals het maken van branches, samenvoegen van wijzigingen en het terugdraaien van eerdere commits. Dit helpt bij het organiseren van de ontwikkelingsworkflow en het veiligstellen van de codebase.

Samenwerking

GitLab faciliteert samenwerking tussen teamleden. Meerdere developers kunnen tegelijkertijd aan een project werken, branches maken voor specifieke functies of bugs, en deze wijzigingen vervolgens samenvoegen. Dit stelt het team in staat om efficiënt samen te werken aan dezelfde codebase, zonder conflicten te veroorzaken.

Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD)

GitLab biedt geïntegreerde functionaliteit voor CI/CD. Dit betekent dat developers automatische builds, tests en deployments kunnen instellen, waardoor het ontwikkelingsproces wordt gestroomlijnd en sneller wordt. Het zorgt voor een hogere kwaliteit van de code en een efficiëntere oplevering van software.

Issue Tracking

GitLab heeft ingebouwde issue tracking-functionaliteit waarmee teams bugs, taken en andere problemen kunnen volgen en beheren. Developers kunnen issues aanmaken, toewijzen, prioriteren en de voortgang ervan volgen. Dit helpt bij het organiseren van het ontwikkelproces en zorgt voor transparantie binnen het team.

Code Reviews

GitLab ondersteunt het proces van code reviews, waarbij teamleden elkaars code kunnen beoordelen en feedback kunnen geven voordat deze wordt samengevoegd. Dit draagt bij aan het verhogen van de codekwaliteit, het identificeren van mogelijke problemen en het delen van kennis binnen het team.

Integraties en extensies

GitLab heeft integraties met een breed scala aan tools en services, waaronder projectmanagementtools, communicatietools en cloudplatforms. Hierdoor kunnen developers hun workflow aanpassen en naadloos samenwerken met andere tools die ze al gebruiken.

Onze developer(s) die

Gitlab

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Gitlab
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden