Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Hashcat developer

Heading

De beste Hashcat developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Hashcat developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Hashcat ontwikkelaar.

Kennis van cryptografie

Het werken aan Hashcat vereist een grondige kennis van cryptografie en hoe gehashte wachtwoorden worden gegenereerd en opgeslagen.

Expertise in wachtwoordbeveiliging

Hashcat wordt vaak gebruikt voor het testen van de sterkte van wachtwoorden en het identificeren van zwakke wachtwoordbeveiliging in IT-systemen.

Programmeervaardigheden

Werken aan Hashcat vereist programmeervaardigheden, met name in C en het OpenCL-framework.

Mogelijkheid om bij te dragen aan een populaire open-source tool

Hashcat is een populaire open-source tool die actief wordt ontwikkeld en verbeterd. Het werken als een Hashcat-ontwikkelaar biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze belangrijke tool en om nieuwe functies en verbeteringen te implementeren.

Carrièremogelijkheden

Werken als een Hashcat-ontwikkelaar biedt carrièremogelijkheden in de IT-beveiligingssector en in organisaties die werken met wachtwoordbeveiliging en beveiligingsaudits.

Het werk van een Hashcat-ontwikkelaar vereist kennis van cryptografie, expertise in wachtwoordbeveiliging, programmeervaardigheden en biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een belangrijke open-source tool en carrièremogelijkheden in de IT-beveiligingssector.

Onze developer(s) die

Hashcat

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Hashcat
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden