Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Jenkins developer

Heading

De beste Jenkins developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Jenkins developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Jenkins ontwikkelaar.

Continuïteit van de integratie

Jenkins is een open source automation tool voor het bouwen, testen en implementeren van software. Het biedt een uitstekende mogelijkheid om de continue integratie van softwareontwikkeling te beheren en stroomlijnen, wat leidt tot betere kwaliteit van de code en minder fouten.

Automatisering van herhaalde taken

Jenkins biedt de mogelijkheid om taken te automatiseren, zoals het bouwen van code, het uitvoeren van tests, het implementeren van code en het rapporteren van resultaten. Dit vermindert de hoeveelheid handmatig werk die nodig is, verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op menselijke fouten.

Flexibiliteit

Jenkins kan worden geconfigureerd om te werken met verschillende programmeertalen, platforms en frameworks, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten softwareontwikkeling.

Schaalbaarheid

Jenkins kan gemakkelijk worden opgeschaald om te werken met grote, complexe projecten en meerdere teams. Dit maakt het mogelijk om aan de eisen van een snelgroeiende organisatie te voldoen.

Community support

Jenkins heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars die actief bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van de tool. Dit betekent dat er veel kennis en expertise beschikbaar is voor het oplossen van problemen en het ontwikkelen van nieuwe functies.

Integratie met andere tools

Jenkins kan worden geïntegreerd met verschillende tools, zoals GitHub, Jira, Docker en AWS, waardoor het mogelijk is om een naadloze workflow op te zetten tussen verschillende ontwikkelings- en implementatieprocessen.

Eenvoudige implementatie

Jenkins kan eenvoudig worden geïmplementeerd op lokale machines, cloud-infrastructuur en containers, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten ontwikkelingsomgevingen.

Kortom, de voordelen van Jenkins developer zijn, de continuïteit van de integratie, automatisering van herhaalde taken, flexibiliteit, schaalbaarheid, grote gemeenschap van ontwikkelaars, integratie met andere tools en kan eenvoudig worden geïmplementeerd.

Onze developer(s) die

Jenkins

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Jenkins
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden