Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Kubernetes developer

Heading

De beste Kubernetes developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Kubernetes developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Kubernetes ontwikkelaar.

Schaalbaarheid

Kubernetes is ontworpen om het schalen van applicaties te vergemakkelijken. Als Kubernetes developer kun je gebruikmaken van de tools en mogelijkheden van Kubernetes om applicaties op te schalen en te optimaliseren voor een groeiend aantal gebruikers en workloads.

Portabiliteit

Kubernetes is een open-source platform en kan worden uitgevoerd op verschillende cloud- en on-premises omgevingen. Als Kubernetes developer kun je gebruikmaken van de portabiliteit van Kubernetes om applicaties gemakkelijk te verplaatsen tussen verschillende omgevingen en infrastructuur.

Automatisering

Kubernetes biedt automatiseringsmogelijkheden voor het implementeren, beheren en schalen van applicaties. Als Kubernetes developer kun je gebruikmaken van deze mogelijkheden om de ontwikkelings- en implementatieprocessen te versnellen en de betrouwbaarheid van de applicaties te verbeteren.

Gemeenschap

Kubernetes heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars, gebruikers en bijdragers. Als Kubernetes developer kun je deelnemen aan deze gemeenschap en profiteren van de kennis, ervaring en expertise van anderen.

Toekomstgericht

Kubernetes wordt steeds populairder en wordt beschouwd als een toonaangevend platform voor containerorkestratie. Als Kubernetes developer kun je profiteren van de groeiende vraag naar Kubernetes-vaardigheden en je voorbereiden op de toekomstige ontwikkelingen in de containerorkestratie- en cloud-native-technologieën.

Onze developer(s) die

Kubernetes

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Multi Cloud Devops Platform Engineer
Medior
-
-
24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
AWS
Azure DevOps
Kubernetes
Docker
DevOps Engineer & Product Owner
Senior
-
-
40
Per Direct
September 2022
Binnenkort beschikbaar
Linux
DevOps
GIT
Docker
Kubernetes

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden