Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste Laravel developer vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een Laravel developer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Laravel ontwikkelaar.

Efficiënte ontwikkeling

Laravel is een krachtig PHP-framework dat een elegante en gestroomlijnde ontwikkelervaring biedt. Met de ingebouwde functies, tools en hulpmiddelen kan een Laravel-developer snel en efficiënt webtoepassingen ontwikkelen. Het framework volgt de beste praktijken en biedt een consistente en intuïtieve codebase, waardoor de ontwikkelingstijd aanzienlijk kan worden verkort.

MVC-architectuur

Laravel volgt het Model-View-Controller (MVC)-architectuurpatroon, dat helpt bij het scheiden van de logica van de applicatie, de gegevensverwerking en de presentatielaag. Dit zorgt voor een betere structuur en onderhoud van de code, evenals een verbeterde codeherbruikbaarheid. Een Laravel-developer kan profiteren van de MVC-architectuur om webtoepassingen te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden aangepast, uitgebreid en onderhouden.

Geavanceerde functionaliteiten

Laravel biedt een breed scala aan ingebouwde functionaliteiten en hulpmiddelen die de ontwikkeling van complexe webtoepassingen vergemakkelijken. Het framework heeft bijvoorbeeld een krachtige ORM (Object-Relational Mapping) voor database-interactie, geïntegreerde authenticatie- en autorisatiemogelijkheden, caching, routing, sessiebeheer en nog veel meer. Met een Laravel-developer kunt u profiteren van deze functies om snel geavanceerde functionaliteiten aan uw webtoepassingen toe te voegen.

Eloquent ORM

Laravel wordt geleverd met Eloquent ORM, een actieve record-implementatie die een eenvoudige en intuïtieve manier biedt om met databases te werken. Het biedt een expressieve syntax voor het uitvoeren van databasequery's en maakt het werken met databases eenvoudig en efficiënt. Een Laravel-developer kan Eloquent ORM gebruiken om database-interacties te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen.

Community en documentatie

Laravel heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend bijdragen aan het framework en het ecosysteem eromheen. Dit betekent dat er veel bronnen, documentatie, tutorials, plug-ins en pakketten beschikbaar zijn om ontwikkelaars te ondersteunen. Het hebben van een Laravel-developer biedt toegang tot deze rijke bronnen en de mogelijkheid om te profiteren van de kennis en ervaring van de community.

Veiligheid

Laravel heeft beveiliging ingebouwd op frameworkniveau om ontwikkelaars te helpen bij het implementeren van best practices op het gebied van beveiliging. Het biedt bijvoorbeeld bescherming tegen veelvoorkomende kwetsbaarheden zoals cross-site scripting (XSS) en SQL-injectie.

Laravel Mix

Laravel biedt Laravel Mix, een krachtige en gebruiksvriendelijke tool voor het beheren van assets en het bouwen van front-end assets zoals CSS en JavaScript. Met Laravel Mix kunnen ontwikkelaars eenvoudig CSS-preprocessors zoals Sass of Less gebruiken, JavaScript-bundeling en -minificatie toepassen, en zelfs Babel gebruiken voor het compileren van moderne JavaScript-code. Dit vereenvoudigt het beheer van front-end assets en optimaliseert de prestaties van de webtoepassing.

Migraties en databasebeheer

Laravel maakt gebruik van database-migraties, waarmee ontwikkelaars de database-schema's kunnen beheren en eenvoudig wijzigingen kunnen doorvoeren in de databasestructuur. Migraties bieden een gestructureerde en versiebeheerde aanpak voor databasebeheer en zorgen ervoor dat het database-schema altijd in sync is met de codebase. Dit vereenvoudigt het onderhoud en de samenwerking tussen ontwikkelaars bij het werken aan databases.

Caching en optimalisatie

Laravel biedt ingebouwde ondersteuning voor caching, waardoor ontwikkelaars de prestaties van hun webtoepassingen kunnen verbeteren. Met Laravel kunnen ontwikkelaars eenvoudig caching implementeren op verschillende niveaus, zoals query-caching, pagina-caching en fragment-caching. Dit vermindert de belasting van de server en verbetert de reactietijden, wat resulteert in snellere en efficiëntere webtoepassingen.

Laravel Horizon en Queue

Laravel biedt een geavanceerde job-afhandelingstechniek met Laravel Horizon en de Queue-functionaliteit. Met de Queue kunnen ontwikkelaars asynchrone taken en achtergrondverwerking implementeren, waardoor de prestaties en schaalbaarheid van de webtoepassing worden verbeterd. Laravel Horizon biedt een dashboard voor het beheren en monitoren van de job-afhandeling en maakt het gemakkelijk om de status en voortgang van taken te volgen.

Onze developer(s) die

Laravel

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Full-Stack Developer
Senior
-
-
32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
JavaScript
PHP
NodeJS
Python
Symfony
Laravel / Vue / Python Developer
Elite
-
-
8 - 24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
PHP
Laravel
VueJS
CSS
HTML
Laravel / React / Vue Developer
Medior
-
-
8 - 32
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
HTML
CSS
Laravel
React
VueJS
React / Vue Developer
Junior
-
-
16 - 24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Spring Boot
.NETcore
Express.js
Flutter
VueJS

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden