Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Metasploit developer

Heading

De beste UML developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een UML developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een UML ontwikkelaar.

Kennis van beveiligingskwetsbaarheden

Het werken aan Metasploit vereist een grondige kennis van de meest voorkomende beveiligingskwetsbaarheden en de manier waarop deze kunnen worden misbruikt.

Expertise in penetratietesten

Metasploit wordt vaak gebruikt voor het uitvoeren van penetratietesten, en het werken aan deze tool vereist een goede kennis van penetratietesttechnieken.

Programmeervaardigheden

Werken aan Metasploit vereist programmeervaardigheden, met name in Ruby en het Metasploit Framework.

Mogelijkheid om bij te dragen aan een populaire open-source tool

Metasploit is een populaire open-source tool die actief wordt ontwikkeld en verbeterd. Het werken als een Metasploit-ontwikkelaar biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze belangrijke tool en om nieuwe functies en verbeteringen te implementeren.

Carrièremogelijkheden

Werken als een Metasploit-ontwikkelaar biedt carrièremogelijkheden in de IT-beveiligingssector en in organisaties die werken met penetratietesten en kwetsbaarheidstesten.

Het werk van een Metasploit-ontwikkelaar vereist kennis van beveiligingskwetsbaarheden, expertise in penetratietesten, programmeervaardigheden en biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een belangrijke open-source tool en carrièremogelijkheden in de IT-beveiligingssector.

Onze developer(s) die

Metasploit

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Metasploit
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden