Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

MSSQL developer

Heading

De beste MSSQL developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een MSSQL developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een MSSQL ontwikkelaar.

Integratie

MSSQL kan naadloos integreren met andere Microsoft-producten en -services, waardoor het gemakkelijk is om applicaties te bouwen en te beheren die draaien op het Microsoft-platform.

Betrouwbaarheid

MSSQL biedt hoge beschikbaarheid, automatische failover en herstel na storingen, waardoor applicaties stabiel en betrouwbaar blijven.

Beveiliging

MSSQL biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals authenticatie en autorisatie, versleuteling van gegevens en netwerkisolatie, waardoor de database veilig en beschermd blijft tegen bedreigingen.

Prestaties

MSSQL biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van geoptimaliseerde en speciaal geconfigureerde hardware, evenals de mogelijkheid om geavanceerde databasefuncties in te schakelen, zoals caching en indexering.

Schaalbaarheid

MSSQL maakt het mogelijk om de database te schalen op basis van de behoeften van de applicatie, met automatische schaling, failover en herstel.

Automatisering

MSSQL automatiseert veel van de taken die betrokken zijn bij het beheer van de database, zoals software-patches, database-back-ups en herstel.

Gebruiksvriendelijkheid

MSSQL heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om databases te maken, te beheren en te monitoren.

Ondersteuning

MSSQL wordt ondersteund door Microsoft, waardoor je altijd toegang hebt tot technische ondersteuning en uitgebreide documentatie.

Kostenbesparing

MSSQL kan kosteneffectiever zijn dan andere enterprise-databases, zoals Oracle of IBM DB2, vooral omdat het kan worden uitgevoerd op standaard hardware en licenties beschikbaar zijn op basis van de core- of serverlicentie.

Onze developer(s) die

MSSQL

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
MSSQL
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden