Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

.NETcore developer

Heading

De beste .NETcore developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een .NETcore developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een .NETcore ontwikkelaar.

Cross-platform ontwikkeling

.NET Core biedt de mogelijkheid om toepassingen te ontwikkelen die op verschillende platforms kunnen worden uitgevoerd, zoals Windows, macOS en Linux. Dit maakt het gemakkelijker om toepassingen te ontwikkelen die op verschillende besturingssystemen kunnen werken.

Snelle ontwikkeling

.NET Core is ontworpen om snelle en efficiënte ontwikkeling mogelijk te maken. Het biedt een rijke bibliotheek van herbruikbare componenten die kunnen worden gebruikt om de ontwikkelingstijd te verkorten.

Schaalbaarheid

.NET Core is een schaalbare technologie die kan worden gebruikt om toepassingen te ontwikkelen die kunnen worden geschaald naar de behoeften van een organisatie. Het biedt de mogelijkheid om toepassingen te ontwikkelen die kunnen omgaan met grote hoeveelheden gegevens en gebruikers.

Veiligheid

.NET Core biedt een hoge mate van beveiliging voor toepassingen, waaronder bescherming tegen aanvallen zoals SQL-injecties en cross-site scripting (XSS).

Cloud-compatibiliteit

.NET Core is ontworpen om te werken met cloudtechnologieën zoals Azure, waardoor het gemakkelijker wordt om toepassingen te ontwikkelen die op de cloud kunnen draaien.

Flexibiliteit

.NET Core biedt flexibiliteit bij het ontwikkelen van toepassingen. Ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld kiezen uit verschillende programmeertalen zoals C#, VB.NET en F# en gebruikmaken van verschillende ontwikkeltools en -omgevingen.

Ondersteuning van moderne ontwikkelingsmethode:

.NET Core ondersteunt moderne ontwikkelingsmethoden zoals microservices en containerisatie, waardoor ontwikkelaars flexibeler en schaalbaarder toepassingen kunnen bouwen.

In het kort, een .NET Core developer kan helpen bij het ontwikkelen van veilige, schaalbare, cloud-compatibele en efficiënte toepassingen die kunnen werken op verschillende platforms. Dit kan leiden tot snellere en betere oplossingen en hogere efficiëntie en betrouwbaarheid van de zakelijke besluitvorming.

Onze developer(s) die

.NETcore

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Full Stack C# / Blazor Developer
Senior
-
-
32
Per Direct
1 maand opzegtermijn
Binnenkort beschikbaar
C#
SQL
Blazor
.NETcore
Entity Framework
C# / .NET Developer
Elite
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
.NET
.NETcore
WPF
WCF
.NET / Angular Developer
Senior
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
ASP.NET
.NETcore
TypeScript
HTML
React / Vue Developer
Junior
-
-
16 - 24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Spring Boot
.NETcore
Express.js
Flutter
VueJS

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden