Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste Power BI developer vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een Power BI developer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Power BI ontwikkelaar.

Gegevensvisualisatie en rapportage

Power BI-developers zijn experts in het gebruik van de Power BI-toolset om gegevens om te zetten in aantrekkelijke visualisaties en interactieve rapporten. Ze kunnen complexe gegevenssets transformeren tot bruikbare inzichten, waardoor gebruikers gemakkelijker trends, patronen en afwijkingen kunnen identificeren. Dit helpt bij het nemen van datagestuurde beslissingen en het communiceren van gegevens op een duidelijke en overtuigende manier.

Gegevensintegratie en modellering

Power BI-developers hebben expertise in het integreren van gegevens uit verschillende bronnen, zoals databases, Excel-bestanden, cloudservices en API's. Ze kunnen gegevens transformeren en modelleren om betekenisvolle relaties en hiërarchieën te creëren. Dit maakt het mogelijk om complexe analyses uit te voeren en gegevens op een gestructureerde manier te verkennen.

Interactieve dashboards en rapporten

Power BI-developers kunnen interactieve dashboards en rapporten ontwerpen die gebruikers in staat stellen om gegevens te verkennen, te filteren en te segmenteren op basis van hun behoeften. Dit stelt gebruikers in staat om zelfstandig diepgaande analyses uit te voeren en snel inzichten te verkrijgen zonder afhankelijk te zijn van IT-ondersteuning. Dit bevordert self-service BI en maakt gegevens toegankelijk voor een bredere groep gebruikers.

Gegevensanalyse en geavanceerde functies

Power BI biedt geavanceerde analysemogelijkheden, zoals datamodellering, DAX (Data Analysis Expressions)-formules, geavanceerde berekeningen en statistische functies. Een Power BI-developer kan deze mogelijkheden benutten om complexe analyses en gegevensbewerkingen uit te voeren. Dit stelt gebruikers in staat om dieper inzicht te krijgen in de gegevens en complexe bedrijfsvraagstukken op te lossen.

Gegevensbeveiliging en -beheer

Power BI-developers hebben kennis van gegevensbeveiliging en -beheer binnen het Power BI-platform. Ze kunnen toegangscontroles instellen, gegevensverversingsplanningen beheren, gegevensbeveiliging implementeren en gegevensbronnen beheren. Dit zorgt ervoor dat gegevens veilig zijn, alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers en voldoen aan de nalevingsvereisten.

Integratie met andere tools en systemen

Power BI kan worden geïntegreerd met andere tools en systemen, zoals Azure Data Factory, SQL Server, Excel en meer. Een Power BI-developer kan deze integraties implementeren en workflows creëren die gegevensstromen automatiseren en gegevensconsolidatie vergemakkelijken. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen verschillende gegevensbronnen en helpt bij het creëren van een geïntegreerd gegevenslandschap.

Onze developer(s) die

Power BI

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Emulate3D Specialist
Senior
-
-
8 - 24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Emulate3D
PostgreSQL
C#
Oracle
Java

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden