Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

De beste Ruby on Rails developer vind je bij ons!

Heading

Je zoekt een Ruby on Rails developer. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Ruby on Rails ontwikkelaar.

Snelle ontwikkeling

Ruby on Rails (RoR) is een framework dat bekend staat om zijn focus op eenvoud en het minimaliseren van herhaling. Het biedt conventies en best practices die de ontwikkelingstijd verkorten en de productiviteit verhogen. Met een Ruby on Rails-developer kunt u snel webtoepassingen ontwikkelen en snel nieuwe functies toevoegen, waardoor u een concurrentievoordeel behaalt.

Leesbaarheid en onderhoudbaarheid

Ruby, de programmeertaal achter Ruby on Rails, is ontworpen om een mensvriendelijke syntaxis te hebben, waardoor de code leesbaar en gemakkelijk te begrijpen is. Dit maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om elkaars code te lezen en onderhouden, wat voordelig is bij samenwerking en wanneer er wijzigingen moeten worden aangebracht in het project.

Herbruikbaarheid en modulariteit

Ruby on Rails moedigt het gebruik van modulaire code aan, waarbij functionaliteit kan worden georganiseerd in herbruikbare componenten. Dit bevordert de codeherbruikbaarheid en vermindert de hoeveelheid duplicatie. Een Ruby on Rails-developer kan gebruikmaken van de krachtige mogelijkheden van het framework om sneller en efficiënter te ontwikkelen door bestaande componenten opnieuw te gebruiken.

Geautomatiseerde tests

Ruby on Rails heeft een ingebouwde ondersteuning voor het schrijven van tests, zoals unit-tests en integratietests. Dit moedigt ontwikkelaars aan om testgedreven ontwikkeling (TDD) te gebruiken, waarbij tests worden geschreven voordat de code wordt geïmplementeerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van de code verbeterd, de stabiliteit van de applicatie verhoogd en het risico op bugs en fouten verminderd.

Veiligheid

Ruby on Rails heeft beveiliging ingebouwd op frameworkniveau om ontwikkelaars te helpen bij het implementeren van best practices op het gebied van beveiliging. Het heeft ingebouwde bescherming tegen veelvoorkomende kwetsbaarheden, zoals cross-site scripting (XSS) en SQL-injectie. Een Ruby on Rails-developer kan profiteren van deze beveiligingsfuncties en ervoor zorgen dat uw webtoepassingen veilig en beschermd zijn.

Actieve gemeenschap en uitgebreide bronnen

Ruby on Rails heeft een levendige gemeenschap van ontwikkelaars die actief bijdragen aan het framework en het ecosysteem eromheen. Dit betekent dat er veel bronnen, documentatie, plug-ins en bibliotheken beschikbaar zijn om ontwikkelaars te ondersteunen. Het hebben van een Ruby on Rails-developer biedt toegang tot deze rijke bronnen en ondersteuning van de gemeenschap.

Onze developer(s) die

Ruby on Rails

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Ruby on Rails
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden