Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

SQLite developer

Heading

De beste SQLite developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een SQLite developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een SQLite ontwikkelaar.

Eenvoudig in gebruik

SQLite is een in-process database-engine, wat betekent dat het niet als een server hoeft te worden geconfigureerd. Dit maakt het eenvoudig in gebruik en ideaal voor kleinere projecten.

Lichtgewicht

SQLite is een lichtgewicht database-oplossing en heeft minimale systeembronnen nodig. Dit maakt het ideaal voor gebruik op apparaten met beperkte resources, zoals mobiele apparaten.

Open source

SQLite is open source software en gratis te gebruiken en te verspreiden. De broncode is beschikbaar voor ontwikkelaars om te gebruiken en aan te passen aan hun behoeften.

Betrouwbaarheid

SQLite is betrouwbaar en heeft zichzelf bewezen als een stabiele database-oplossing voor embedded systemen en mobiele apparaten. Het is ook goed getest en gevalideerd in de industrie.

Snelheid

Omdat SQLite een in-process database-engine is, is het snel en responsief. Het kan efficiënt omgaan met grote hoeveelheden gegevens en is ontworpen om te werken op apparaten met beperkte resources.

Transacties

SQLite ondersteunt transacties, waardoor het een betrouwbare en veilige oplossing is voor gegevensopslag. Hierdoor kan een ontwikkelaar ervoor zorgen dat gegevens consistent worden opgeslagen, zelfs bij een stroomuitval of andere onvoorziene gebeurtenissen.

Cross-platform

SQLite is platformonafhankelijk en werkt op de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en mobiele platforms zoals iOS en Android. Dit maakt het gemakkelijk om dezelfde code op meerdere platformen te gebruiken.

Integratie

SQLite kan eenvoudig worden geïntegreerd in de meeste programmeertalen en frameworks, waaronder C, C++, Java, Python, en nog veel meer. Dit maakt het gemakkelijk om bestaande applicaties en systemen uit te breiden met SQLite-functionaliteit.

Weinig onderhoud

Omdat SQLite een in-process database-engine is, is er weinig onderhoud nodig. Het vereist geen installatie van software en er is geen configuratie of beheer van servers nodig, wat de overhead minimaliseert.

Onze developer(s) die

SQLite

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
SQLite
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden