Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

SwiftUI

Heading

Wat zijn de voordelen van een developer met SwiftUI-ervaring?

Het hebben van een developer met verstand van SwiftUI biedt verschillende voordelen voor het ontwikkelen van iOS-, macOS-, watchOS- en tvOS-applicaties:

Declaratieve UI-programmering

SwiftUI maakt gebruik van een declaratieve benadering voor het bouwen van gebruikersinterfaces. In plaats van met imperatieve code de UI op te bouwen, beschrijft een developer met kennis van SwiftUI eenvoudig hoe de gebruikersinterface eruit moet zien en zich moet gedragen. Dit maakt de code overzichtelijker, gemakkelijker te begrijpen en minder foutgevoelig.

Real-time live preview

SwiftUI biedt een ingebouwde live preview waarmee ontwikkelaars onmiddellijk de wijzigingen in de gebruikersinterface kunnen zien terwijl ze de code aanpassen. Deze functie versnelt het ontwikkelingsproces en maakt het eenvoudiger om de UI te ontwerpen en aan te passen aan de gewenste look and feel.

Hergebruik van code

Met SwiftUI kan een developer gedeelde views en modifiers creëren, waardoor code hergebruikt kan worden in verschillende delen van de applicatie. Dit bevordert een DRY (Don't Repeat Yourself)-benadering en minimaliseert redundante code, waardoor de onderhoudsinspanningen worden verminderd.

Platformonafhankelijkheid

SwiftUI is ontworpen om op meerdere platforms te werken, zoals iOS, macOS, watchOS en tvOS. Een developer met kennis van SwiftUI kan dus dezelfde codebase gebruiken om apps te bouwen voor verschillende Apple-platforms, wat tijd en kosten bespaart en de consistentie van de gebruikerservaring bevordert.

Integratie met Swift

SwiftUI is naadloos geïntegreerd met Swift, wat betekent dat ontwikkelaars Swift-talen en -concepten kunnen gebruiken in hun SwiftUI-code. Dit vergemakkelijkt de leercurve voor Swift-ontwikkelaars en stelt hen in staat om de kracht van Swift te benutten in combinatie met de eenvoud van SwiftUI.

Animaties en interacties

SwiftUI biedt een reeks ingebouwde animaties en interacties, evenals de mogelijkheid om aangepaste animaties te maken. Een developer met kennis van SwiftUI kan interactieve en boeiende gebruikerservaringen creëren zonder dat er veel complexe code nodig is.

Integratie met Combine

SwiftUI is ontworpen om naadloos samen te werken met Combine, het reactieve programmeringsframework van Apple. Dit stelt ontwikkelaars in staat om datastromen en UI-events te beheren met Combine, wat leidt tot efficiënte en reactieve applicaties.

Onze developer(s) die

SwiftUI

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
SwiftUI
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden