Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Typescript developer

Heading

De beste Typescript developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Typescript developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Typescript ontwikkelaar.

Statische typen

TypeScript biedt de mogelijkheid om statische typen te gebruiken in plaats van dynamische typen die in JavaScript worden gebruikt. Statische typen kunnen helpen bij het detecteren van fouten in de code tijdens het schrijven van de code en niet tijdens het uitvoeren ervan. Dit kan de codekwaliteit verbeteren en de onderhoudskosten verlagen.

Objectgeoriënteerd programmeren

TypeScript ondersteunt objectgeoriënteerd programmeren (OOP). OOP maakt de code beter gestructureerd, gemakkelijker te onderhouden en uitbreidbaar. TypeScript maakt gebruik van klassen, interfaces en overerving, wat OOP-concepten zijn.

Betere tooling

TypeScript heeft een goede tooling die ontwikkelaars kan helpen bij het schrijven van foutvrije code. De tooling omvat syntax highlighting, code completion, linting, debugging en refactoring.

Toekomstbestendig

TypeScript wordt ontwikkeld en ondersteund door Microsoft en wordt veel gebruikt in veel grote projecten en organisaties. Het heeft een groeiende community en is gebouwd om te voldoen aan de veranderende behoeften van de ontwikkelaarsgemeenschap.

Compatibiliteit met JavaScript

TypeScript is compatibel met JavaScript en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met bestaande JavaScript-projecten. Dit maakt het mogelijk om de voordelen van TypeScript te gebruiken zonder dat het project volledig opnieuw geschreven hoeft te worden.

Verhoogde productiviteit

TypeScript kan helpen bij het verhogen van de productiviteit van ontwikkelaars door het verminderen van fouten, het verbeteren van de codekwaliteit en het bieden van een betere tooling.

Samenvattend biedt TypeScript de voordelen van statische typen, objectgeoriënteerd programmeren, betere tooling, compatibiliteit met JavaScript, toekomstbestendigheid en verhoogde productiviteit. Een TypeScript Developer kan deze voordelen benutten om efficiënter en effectiever applicaties te ontwikkelen en te onderhouden.

Onze developer(s) die

TypeScript

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Python / Systems Engineer
Medior
-
-
8 - 16
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Python
JavaScript
TypeScript
VueJS
Docker
Front-end Developer
Elite
-
-
32 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
HTML
CSS
JavaScript
GIT
React
Full-Stack Developer
Senior
-
-
16 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
Python
JavaScript
TypeScript
Django
VueJS
Lead C# / Flutter Developer
Senior
-
-
8 - 40
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
C#
VueJS
.NET
JavaScript
TypeScript
JavaScript / TypeScript Developer
Medior
-
-
16 - 24
Per Direct
Binnenkort beschikbaar
TypeScript
Angular
Ionic
VueJS
Nest

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden