Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Vercel developer

Heading

De beste Vercel developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Vercel developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Vercel ontwikkelaar.

Snelheid

Vercel biedt een geoptimaliseerde infrastructuur en een wereldwijde CDN, waardoor de laadtijden van applicaties aanzienlijk worden verminderd.

Schaalbaarheid

Vercel kan worden gebruikt om applicaties te implementeren op verschillende schaalniveaus, van kleine applicaties tot grote, complexe applicaties met meerdere componenten.

Automatisering

Vercel maakt het mogelijk om workflows te automatiseren en te optimaliseren, waardoor ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het ontwikkelen van code in plaats van het handmatig beheren van processen en taken.

Gemeenschap

Vercel heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om kennis en ervaring te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van Vercel en de bijbehorende tools.

Gemakkelijke integratie

Vercel kan worden geïntegreerd met verschillende ontwikkelingstools en -platforms, zoals GitHub, GitLab, Bitbucket en meer, waardoor het gemakkelijk is om bestaande workflows te integreren en te automatiseren.

Beveiliging

Vercel biedt beveiligingsmogelijkheden, zoals integratie met verschillende beveiligingstools en de mogelijkheid om code te scannen op kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's.

Kostenbesparing

Vercel biedt een flexibel prijsmodel, waardoor ontwikkelaars alleen betalen voor wat ze gebruiken. Dit kan kosten besparen voor organisaties die hun ontwikkelingsproces willen optimaliseren zonder extra kosten te maken.

Static site generatie

Vercel ondersteunt statische site generatie (SSG), wat betekent dat ontwikkelaars snel en gemakkelijk statische websites kunnen bouwen en implementeren met behulp van frameworks zoals Next.js, Gatsby en meer. Dit kan de ontwikkeltijd verkorten en de prestaties van websites verbeteren.

Serverless functies

Vercel ondersteunt serverless functies, wat betekent dat ontwikkelaars gemakkelijk serverloze functies kunnen bouwen en implementeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de infrastructuur. Dit kan de ontwikkeltijd verkorten en de schaalbaarheid van applicaties verbeteren.

Onze developer(s) die

Vercel

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Vercel
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden