Er wordt hard gewerkt

Kijk snel even op onze home pagina. Misschien vind je daar wat je zoekt.

Visual Basic developer

Heading

De beste Visual Basic developer vind en word je bij ons!

Je zoekt een Visual Basic developer. Of je wilt er één worden. Kan allemaal. Maar wat heb je eigenlijk aan ze? Er zijn verschillende voordelen van het zijn en hebben van een Visual Basic ontwikkelaar.

Eenvoudige en begrijpelijke syntax

VB is een programmeertaal die bekend staat om zijn eenvoudige en begrijpelijke syntax. Dit maakt het gemakkelijk voor ontwikkelaars om code te schrijven en te begrijpen, zelfs voor beginners.

Brede toepassingsmogelijkheden

VB kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van verschillende soorten software, zoals desktop-applicaties, webapplicaties, en mobiele apps. Dit betekent dat VB-ontwikkelaars kunnen werken aan verschillende soorten projecten en hun vaardigheden kunnen toepassen in verschillende sectoren.

Goede integratie met andere Microsoft-technologieën

VB integreert naadloos met andere Microsoft-technologieën, zoals .NET-framework, Visual Studio, en SQL Server, waardoor ontwikkelaars gemakkelijk kunnen werken met deze tools en een naadloze ontwikkelingservaring hebben.

Brede ondersteuning en gemeenschap

VB heeft een brede ondersteuning en een actieve gemeenschap van ontwikkelaars. Dit betekent dat ontwikkelaars toegang hebben tot talloze middelen, zoals documentatie, forums, en tutorials, om te leren en te groeien als VB-ontwikkelaars.

Goede salarissen en werkgelegenheid

VB-ontwikkelaars zijn nog steeds in trek vanwege hun vaardigheden en expertise. Dit leidt vaak tot aantrekkelijke salarissen en arbeidsvoorwaarden, en talloze werkgelegenheidskansen.

Snelheid van ontwikkeling

VB is een taal die bekend staat om zijn snelheid van ontwikkeling. Het biedt veel vooraf gebouwde functionaliteit en biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om snel en efficiënt software te ontwikkelen.

Een carrière als VB-ontwikkelaar biedt veel voordelen en kan een lonende en uitdagende carrière zijn voor mensen met interesse en vaardigheden in softwareontwikkeling.

Onze developer(s) die

Visual Basic

 beheersen.

Rol
level
uren per week
Beschikbaar vanaf
top skills
Developer aanvragen die 
Visual Basic
 beheerst

Krijg exclusief toegang door partner te worden

Je vist uit een megagrote vijver van honderden nerds. Direct inzetbaar, hybride, op locatie of op afstand.

Ik wil partner worden