Blog - Nerd Stories
Van ASP.net-beest naar Java Script Vue-held

Zo hielpen we Ruben aan een chunky life bij T-Mobile.

Hij is ooit begonnen bij Software Vrienden voor een project bij Essent. Daarna werd het even stil en is Ruben freelance voor diverse projecten aan de slag gegaan. Niet voor ons (#%*$&@!!).

Software Vriend

Tot het moment dat wij weer iets van ‘m wilden…

Tussen al die irritante recruiters viel er namelijk een bericht op. Die van ons:) Ruben: “Dat was niet zo formeel, ze vroegen mij gewoon hoe het gaat en of ik opensta voor een grote opdracht bij T-Mobile. Ik zag ook de site van Software Vrienden en dat zag er best appetijtelijk uit moet ik zeggen.” 

Van ASP.net-beest (roar!) naar Java Script Vue-held

Ruben is een echte back-end nerd, maar zocht juist ook de combinatie met front-end: “Het toeval wilde (disclaimer: wij wisten dit al:)) dat ze bij T-Mobile zochten naar een combinatie van die twee. Software Vrienden gaf mij de mogelijkheid en tijd om eerst een opleiding te volgen tot Java Script Vue-expert om voor T-Mobile aan de slag te gaan.” 

Een macbook, vertrouwen en
en hééúúl veel vastigheid

Hij had al veel ervaring als freelancer met kleinere klussen, maar had wel behoefte aan meer vastigheid:

“Ik had veel klanten en dat kan snel een chaos worden. Software Vrienden gaf mij de structuur om dat te voorkomen, maar dan nog wel steeds als freelancer. Ook de administratie regelen ze voor mij, zodat ik mij daar geen zorgen meer over hoefde te maken.” 

Een goed belegde boterham en een vriendengroep rijker 

Ruben zit nu in het front-end UX team van T-Mobile: “Ik werk op dit moment aan het vernieuwen van hun klantenportal en codeer daarnaast nieuwe componenten voor ze. Allemaal vanuit de hub van Software Vrienden en voor heerlijk tarief. Echt heel chill.” Met Software Vrienden heeft Ruben er niet alleen een opdracht bij: “Ik heb echt het gevoel dat ik onderdeel ben van een vriendengroep. Samen pauzes pakken, rondje wandelen, geen decla-gedoe, geen vaste werktijden. In combinatie met het harde werken is dit echt een chunky bestaan waar ik wel een tijdje naar zocht.”

Ruben is beschikbaar vanaf 2023. 

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen