Blog - Inspiratie

Vraag het Ilse: 5 lifehacks van onze eigen nerdcoach.

Als director People & Culture bewaakt ze niet alleen de cultuur van ons platform. Het draait tenslotte niet alleen om jou als nerd, je bent ook mens. En mensen hebben last van obstakels. Ilse helpt ze die obstakels te doorbreken. Hier heeft ze wat tips voor je.

Daniel

#1 Houd balans

Een 40-urige werkweek is veel. Dat betekent dus ook dat je moet laveren tussen privé en zakelijk. Hoo, stop. Laveren is dus niet een goed idee. Zorg ervoor dat je echt blokken voor privé en zakelijk in je agenda zet. Werk je liever ‘s avonds? Top, maar compenseer dat wel met privétijd ergens in een middag of ochtend.  

#2 Afwisseling

Zorg voor een goede afwisseling tussen mentale inspanning en fysieke of mentale ontspanning. Zo kan je goed presteren op de momenten dat je werkt en ook echt lekker ontspannen als je niet werkt. 

#3 Daarover gesproken… 

Het is sowieso aan te raden om je eigen ritme te volgen en daar naar te luisteren. Wat past bij je? Wanneer werk je het liefste? Wanneer niet? Dat is niet alleen fijn voor jezelf om te weten, maar ook je omgeving. Hulp nodig? Vraag mij! Ik help je graag.

#4 Maak notities

Zorg voor een notitieboekje naast je. Gedachten, ideeën of dingetjes die je niet moet vergeten, moet je opschrijven. Zo kan je je beter concentreren op de dingen die NU belangrijk zijn. Tooltip: maak gebruik van Notion! 

#5 Wees bewust van de stressdynamiek

Vaker dan je denkt, neem je ook elkaars stress over. Natuurlijk ben je wel eens humeurig of gestresst door werk, logisch. Daar worden we allemaal beter van. Wees je alleen wel ervan bewust dat - wanneer je geen oplossing zoekt of het bespreekbaar maakt - je elkaars stress overneemt. Ja, dat geldt wanneer je een relatie hebt, maar ook voor collega’s van je. Dus: maak het bespreekbaar waar je tegenaan loopt.  

Jep, Ilse is gratis

Je krijgt Ilse er als nerd gewoon standaard bij. Als er iets is, je kunt haar altijd bellen! Jup, zo simpel is het. Of het nou projectmatig is of als je ergens mee worstelt in je hoofd. Deel het! Waarom? Heel simpel. Daar word je gelukkiger van en niet het tegenovergestelde:) Let op: je moet wel een nerdprofiel hebben om Ilse je te laten helpen!

Maak nerdprofiel aan

Wil je partner worden en of zoek je nerds?

Ga naar de desbetreffende pagina’s of neem contact met ons op!

Yellow Blob
Partner worden
Nerds vinden
Meeting
Whatsapp
Bellen

Sneller aan nog betere projecten komen?

Geef je beschikbaarheid door of neem direct contact met ons op!

Yellow Blob
Beschikbaarheid doorgeven
Meeting
Whatsapp
Bellen

Partner worden?

Jouw grootste voordeel als partner? Je kunt uit een mega grote vijver vissen waarmee je altijd en razendsnel een op maat gemaakte nerd krijgt die je direct kunt showen aan je klant.

Zoek je een developer?

Er staan 201+ programmeertalen en 997 kakelverse supernerds klaar om met jouw idee, concept of probleem aan de slag te gaan!

Vacatures bekijken?

Bekijk ze op onze jobs pagina.

Word baas van je eigen tijd en krijg toffe opdrachten

Met ons slimme platform kom je met weinig tot geen moeite aan de tofste banen en projecten.

Lees meer verhalen